Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Review eyeshadow Beauty Beats by Essence!


Jes! Ik heb vandaag weer een product kunnen bemachtigen van de nieuwe Limited Edition van Essence. Beauty Beats by Justin Bieber! En ik ga hem vandaag gelijk reviewen voor jullie!


Ik ben helemaal gek op Justin Bieber! Toen ik deze Limited Edition zag, een tijdje terug op internet, werd ik wel echt blij! Eindelijk weer een Limited Edition met een soort "bekend" persoon. Ik weet niet of jullie het nog kunnen herrineren, maar een jaar terug had Essence ook een Limited Edition gemaakt, maar dan van Twilight. Ook ontzettend leuk bedacht!

Ik kan me heel goed voorstellen dat Essence expres Justin Bieber uit kiest, want alle jonge meiden zijn helemaal gek op hem! Met mij erbij haha. Essence heeft bedacht om een Limited Edition uit te brengen voor zijn tournee "believe". Omdat er geen afbeeldingen van Justin Bieber zelf op staan, kunnen de producten ook wel wat zijn voor Justin Bieber haters.

Genoeg gepraat! Zoals ik al zei, vandaag ben ik even snel langs de Kruidvat geweest om deze te spotten! Wauw, laten we maar snel beginnen!


Dit is de oogschaduw die ik heb meegenomen. Een groffe, maar mooie grijze kleur met shimmer! Ik twijfelde eigenlijks tussen de mintgroene, de paarse en deze. Toch heb ik voor deze gekozen omdat de andere zo fel waren. Grijs vind ik ook wel een mooi kleurtje voor de herfst, jullie ook? :)


De Essence Beauty Beats eyeshadows zijn er in 3 kleuren.

- Paars
- Grijs
- Mintgroen.

Waarvan ik er dus 1 uitgekozen heb. Paars heb ik al 2 oogschaduws van, dus die ging ik meteen "wegstrepen." Ik kon dus nog kiezen uit mintgroen en grijs. Mintgroen vond ik toch niet zo mooi bij de herfst passen, wat meer bij de zomer.


03 - AS LONG AS YOU LOVE ME - 03 


Op naar de oogschaduw zelf! De opdruk ín de oogschaduw maakt het hem net even wat leuker! 


De swatch! Oei, ik kon moeilijk door de oogschaduw heen komen. De oogschaduw zelf voelde echt een soort van "hard" aan. Erg jammer! Met mijn vinger moest ik best hard drukken, voordat er wat pigment van af kwam..


Ik was er in het begin zo enthousiast over! Erg jammer, had er wel wat meer van verwacht. Je ziet eigenlijk maar een beetje glitter, en dat is het dan. Een afknapper, Essence! 

Mijn conclusie: ik ben over deze oogschaduw niet zo heel tevreden. Erg jammer, had er wel meer van verwacht, qua pigmentatie, maarja, volgende keer beter! 

Essence Beauty Beats (by Justin Bieber) zijn te koop bij het Kruidvat voor €1,69.

Wat vind jij ervan?
Xxx
------------------------------------------

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat ie zo tegen valt:( ik vind t wel mooi dat jb erin is gedrukt, ookal ben ik geen belieber;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg jammer inderdaad! dankjewel! :) x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x