Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Over mij


Hi! Welkom op Beautyvanmij! Leuk dat je geïnteresseerd bent in het meisje achter deze blog! Ik ben Fardau, 18 jaar, en ik ben geboren en opgegroeid in hartje Fryslân (Friesland). Ik ben geboren op 27 december 1998. Vanaf een jaar of 10, ben ik gek op schrijven. Ik droomde vroeger altijd al dat ik later een eigen boek zou schrijven.. Ik schreef een waargebeurd verhaal, die zelfs in de Hitkrant kwam.

Sinds 2013 blog ik hier op Beautyvanmij. Ik ben niet professioneel toen ik deze blog begon, maar ik had gewoon een groot verlangen naar schrijven! Ik begon gewoon te schrijven in 2013, en per maand groeide mijn blog zó hard, dat ik meer motivatie kreeg om door te gaan. En dit is het nu! Ik ben dankbaar voor elke paginaweergave die ik krijg. Maar het heeft mij goed gegaan om te zien hoe deze blog de 35.000 paginaweergaven bereikte in december 2016!

Ik blog over allerlei dingen. Over producten die ik review, om een update te doen hoe het met mij gaat, om outfit artikelen, er verschijnt van alles op mijn blog!

Mijn huidige blog schema:
  • Woensdag: 1 artikel
  • Vrijdag: 1 artikel
  • Zondag: 1 artikel
Mijn grootste hobby's zijn sporten (ik doe graag mee aan groepslessen in de sportschool), bloggen, winkelen, fotograferen, bakken, lezen en ik luister graag naar muziek. Ik ga verder graag naar concerten.

Ik ben nog lang niet afgestudeerd! Ik doe op dit moment Pedagogisch Medewerker, niveau 3 aan de Friese Poort in Friesland! Vanaf juli 2015 ben ik in het bezit van een VMBO - KADER diploma!

Mijn blog groeit nog steeds elke dag, en daar ben ik ontzettend trots op! Ik ben niet alleen trots op mijzelf, maar ook op jullie. Jullie kijken elke dag op mijn blog.

Ik gebruik:
Spiegelreflexcamera: Panasonic DMC-LZ40.
Fotobewerkingsprogramma: Picmonkey.

Liefs,
Fardau
xoxo