Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Catrice LE: Treasure Trove (januari 2016)


Limited Edition ''Treasure Trove'' by Catrice presenteert must-have producten voor in januari 2016! Zowel matte als shimmering make-up in warme bruin en beige tinten. 


En er zit weer een oogschaduw pallet in hoor! Met wel liefst 8 oogschaduw tinten. Maar ook zit er een gouden glanspoeder en vier nagellakjes in! 


Treasure Trove - 8 color Eyeshadow Palette

8 nude poederoogschaduws zijn de hoogtepunten van dit palet. De textuur met een matte of glanzende finish zijn gemakkelijk aan te brengen om de kleur van de look op te kunnen bouwen. Subtiele kleuren, en daar houd ik vooral erg van. De case ziet er mooi en luxe uit. Verkrijgbaar in CO1 Blaze Of Glory. 

~ €7,99 ~ 


Treasure Trove - Liquid Liner

In januari 2016 ligt deze LE van Catrice in de winkels. Dat betekent dus een compleet nieuw jaar! De gouden Liquid Liner, geeft elke oog make-up stijl met een feestelijke touch. Zo kan je glitterend het nieuwe jaar in! Verkrijgbaar in CO1 Golden Grace.

~ €2,99 ~


Treasure Trove - Powder Blush

Breng deze blush op het hoogste punt van de jukbeenderen aan en accentueer de contouren van je gezicht. Het unieke sterrelief. past heerlijk bij het begin van een nieuw jaar. Een musthave van het seizoen! Verkrijgbaar in CO1 Caviar And Champagne. 

~ €4,59 ~


Treasure Trove - Golden Powder

Golden shimmers! Een subtiele glans op het gezicht en in de hals. Verkrijgbaar in CO1 Golden Grace. 

~ €4,59 ~Treasure Trove - Lip Colour 

Drie tijdelijke verkrijgbare kleuren met een uniek tintje. Ze laten je gemakkelijk verliefd worden op de Lip Colours. De drie lipsticks met intense kleuren en een lichte en romige textuur. Verkrijgbaar in CO1 Jewel Daze, CO2 Caviar and Champagne en CO3 Treasured Twinkles. 

~ €3,99 ~Treasure Trove - Nail Polish

Enjoy the colours! De vier Nail Polishes zorgen voor een feestelijke touch aan je look. De kleuren van de LE: nude met goudeffect, licht abrikoos, koraal en donkerrood. In alle lakjes zit een shimmer effect en een feestelijke look. Verkrijgbaar in CO1 Jewel Daze, CO2 Golden Grace, CO3 Caviar and Champagne en CO4 Treasured Twinkles. 

~ €3,59 ~

Mooie feestelijke collectie van Catrice! Vooral het oogschaduw palette en de lipsticks spreken me aan omdat die kleuren bevatten die ik graag en veel gebruik! Daarnaast vind ik de andere producten ook mooi. We hoeven niet lang meer te wachten om deze collectie van dichterbij te bekijken! 

Catrice LE ''Treasure Trove'' is verkrijgbaar in januari 2016 bij Kruidvat en Trekpleister! 

Waar ben jij heel erg benieuwd naar? 

Veel liefs,
Fardau xxx.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x