Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Nagellakstash Deel 1

Hee !

Vandaag heb ik een nagellakstash voor jullie. Ik heb niet zo heel veel nagellak, maar toch vond ik het waard om het aan jullie te laten zien! Laten we snel beginnen, want ik heb er zin in :D!
In totaal heb ik 39 nagellakjes. Mijn inspiratie om nagellak te gaan 'kopen of sparen' komt door een vriendin van mij. Zij heeft nu inmiddels al bijna 100 nagellakjes. Ik hoef lang niet zoveel te hebben als zij. Ik denk dat ik ga stoppen bij de 50. Want nagellak potjes drogen best wel snel uit, dus dan geef ik ze aan iemand anders die ze graag wilt, of gooi ik ze gewoon weg.Als allereerste heb ik hier 3 nagellakjes, deze gebruik ik eigenlijk, bijna nooit.. 
Het oranje lakje is van L'oreal. Die heb ik een keertje van een vriendin gekregen. Het paarse lakje is een Crackle Nagellak. Deze komt van de Wibra, en ik ben er niet zo fan van. Hij crackt wel, maar niet zo heel erg, dat ik zeg van: WOW! Het 3de lakje dat je hier ziet is 1 van Max, het merk van de Action. Die bijna iedereen denk ik wel kent. Het is een striper, en ik vind hem erg fijn!Dan heb ik hier 2 lakjes van NYC. Een tijdje geleden, had ik dit merk wel is gezien, maar nooit echt een nagellakje van gekocht. Dus ik besloot, om er is een keer 1tje uit te proberen. En oh, wat is dit een fijn merk! Ookal heb ik er nog maar 2, ik vind het een heel goed merk. Hij dekt al in 1 keer, en droogt heel snel.   Bij mij blijft hij zo'n 2 á 3 dagen zitten. Ze kostten €2,30 en ze zijn te koop bij het Kruidvat!

Dan heb ik hier 4 lakjes van Catrice. Ook een erg fijn merk! Wat ik wel jammer vind, is dat ze nu duurder zijn geworden, van €2,50 naar €3,- Oké, het is maar 50 cent, maar toch.. De 1e die je hier ziet, is helaas niet meer verkrijgbaar. Ik heb hem uit de kortingsbak. Hij is van de Limited Edition 'Cucuba' uit augustus-september 2012. Dat kun je ook zien aan de dop. De kwastjes waarmee je lakt van Catrice vind ik prettig. Ze verspreiden mooi over je nagels. 

Dan hier 5 speciale nagellakjes van Essence. Ze zijn niet overal verkrijgbaar, want in de Kruidvat bij mij in het centrum, hebben ze namelijk, geen 2 schappen van Essence. Dit vind ik erg jammer. Want het is superleuk! Deze lakjes heb ik in een paar keren in een ander centrum gekocht. Ik vind ze echt zo ontzettend mooi. De eerste 4 zijn Special Effect Toppers. Die kostten €1,89 per stuk. Daarnaast zie je nog een nagellakje, dat is een 'Glow In The Dark Topper'. Die heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar dat ga ik snel een keertje doen, want volgens mij is die heel mooi! 

Dan hier, het aller aller allér, (niet overdrijven) fijnste merk. Rimmel London! Ik ben er helemaal gek op! Deze gebruik ik eigenlijks, (bijna) altijd. Ja oké, ze zijn prijzig.. Ze kostten €5,- wat best duur is. Maar ik heb ook sommigen gekocht voor de halve prijs of voor een actie '1+1 gratis'. Deze lakjes zijn nog steeds in het assortiment. Het kwastje is echt fijn. Als jullie hier een review van willen zien, moeten jullie het maar aangeven :). 

Hier heb ik 2 lakjes, ja, van een onbekend merk. Deze heb ik gekocht bij de Dio drogist. Ik weet niet of iedereen die kent. Ze zaten samen in een setje bij elkaar en kostten €5,- wat ik best goedkoop vind. Het linker potje zijn Caviar bolletjes, En het rechter potje, is een lichtroze lakje. Hij dekt absoluut niet. Zelfs niet na 3 of 4 lagen. Troep dus.. haha. Ik gebruik hem dan wel onder de Caviar bolletjes, maar fijn.. absoluut niet. 

Dit was het eerste deel ! Bedankt voor het lezen, en het volgen van mijn blog. Alvast tot snel ! Veel liefs, xxx.

2 opmerkingen:

  1. Die fel roze nagellak van Catrice is zo mooi ! Leuke stash, wil je ook een make up stash doen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt! Ja, die staat inmiddels al online. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x