Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Breder Artikel over One Direction make up!

Hee!

Zoals jullie wel weten heb ik een paar dagen een artikel geplaatst over One Direction Make up! Toen kon ik er nog niet zoveel informatie over vinden, maar vandaag heb ik een heel uitgebreid artikel voor jullie! Over de Make up lijn, van One Direction! :)


Pfoe.. Ik ben echt superbenieuwd naar de producten! Ik heb ze dan wel op foto gezien, maar ik wil het in "mijn handen gehad hebben"! Ik ben namelijk heel enthousiast. (zacht uitgedrukt, want eigenlijks stond ik nu in mijn slaapkamer te gillen haha). Ik wil serieus ALLES MAAR DAN OOK ALLES HEBBEN!


Zo zien als eerste de nagellakjes eruit. Het potje vind ik wel iets te simpel. Oké, de naam van hun lijn staat erop en een plaatje van hun. Maar zelf zou ik het anders aangepakt hebben. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar die van Liam en Niall! Die andere kleuren die heb ik zo'n beetje al, dusja. Er zijn natuurlijk ook al swatches gemaakt van de nagellak!


Wauw wauw wauw.. Die groene, paarse en gouden zijn shimmer' achtig. De fuchsia en de bordeauxrode zijn matt. Ik kan echt niet wachten! 

Natuurlijk hebben alle nagellakjes een eigen naam!

Nagellaknamen:

Fuchsia Frenzy - Harry
Everything Emerald - Liam
Popstar Purple - Louis
Gold & Gorgeous - Niall
Raspberry Rush - Zayn.

Het valt mij trouwens op dat alle namen steeds met de zelfde letter beginnen! :)

Naast nagellak, brengen ze ook nog eens Blush, Lipcreams en Lipsticks uit!


Aaaaaaah ! Sorry voor mijn "gegil", maar ik ben hier zo ontzettend blij mee! Dat ze gewoon van mijn favoriete boyband make up uit gaan brengen! Deze zien er zo ontzettend leuk uit! Zoals jullie kunnen lezen staat er op : "Cheer tint", wangen tint dus. Oftewel, blush! Ik weet niet of het zo gemakkelijk aan te brengen is met zo'n dingetje, maar goed! :)


De swatches! Ze zien er ontzettendgoed uit, vooral de pigmentatie is super!

Blushnamen:
Coral Cutie
Pink Explosion
Rose Riot 


Deze lipcreams met de lipsticks vind ik nog het leukste! Deze verpakking, wauw wat hebben ze dit goed en mooi gedaan zeg! :D


Hele mooie tinten, behalve die goud, vind ik wat minder.. Het valt me ook op dat ze echt ontzettend veel Roze hebben, en dat natuurlijk speciaal voor de vrouwen/meiden! :)

Lipcreamsnamen:
Liam Loves Blueberry
Niall Loves Cherry
Harry Loves Strawberry
Louis Loves Vanilla
Zayn Loves Watermelon.


Waaaaaaaaah! Zie die patronen in die lipsticks dan! Hoe vet leuk gedaan! En ook met die handtekeningen <'3 LOVE!


Die 2e en een na laatste vind ik echt mooi!

Echt waar, ik vind dit zoooo leuk!
Vooral de verpakkingen, al hoe wel, een paar die erg tegenvielen.. 

De producten zullen vanaf 31 juli te koop zijn, wij, mensen in Nederland, kunnen ze tot nu toe alleen bestellen van we webshop van MUA Cosmetics. Deze producten gaan £3 kosten. Behalve de lipcreams, die kostten £2,50! Dat komt uit in euro's op zo'n €2,90 en €3,50 per product! 

Dit was mijn artikel alweer, hij is een beetje laat online gekomen, sorry daarvoor! (21:58)
Maar toch heel erg bedankt voor het lezen van dit artikel en het volgen van mijn blog!
Ik zie jullie gauw weer!
Veel liefs, Xxx Demi!

4 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x