Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Max and more Taupe.


Vandaag review ik weer een nagellakje van de Action! Ik heb wel eens vaker een nagellakje gereviewed van de Action en hier was ik erg tevreden over..Deze nagellak van Max and More koop je bij de Action. Een tijdje geleden kocht ik dit lakje omdat ik hem graag wil testen voor jullie. Hierbij een review dus! 
Sinds het weer mooier weer is, lak ik vaak mijn nagels wat extra vaker. Zodra mijn handen iets scherps aanraken, zijn er gelijk een paar nagelstukjes eraf. Deze nagellak heeft er serieus een halve week opgezeten en zag er nog prima en mooi uit. Het aanbrengen was heel fijn trouwens, omdat het een fijn normaal formaat kwastje is. Hierboven bracht ik 1 laagje aan. Zoals je kan zien dekt hij al prima. De werking van de nagellak is fantastisch voor zo'n prijs. Ik zie al zo'n mooi resultaat bij het eerste laagje!Tweede laagje! Ben meer dan tevreden. Hij droogt ontzettend snel. Ik heb er een hekel aan als een nagellak niet snel genoeg droogt. Er is een kleine nadeel, de kleur komt anders over dan in het flesje lijkt te zijn. Ook staat er geen kleurnummer op het flesje. Jammer Action! Verder ben ik zeer tevreden, zeker voor €0,49!

---------------------------------------------------------------------------------------

1 opmerking:

  1. Ik vind het een hele gave kleur! Heb hem zelf al een aantal gebruikt! ;-) heb toevallig vandaag ook een review van een action lakje. ;-) Ben altijd erg tevreden over deze lakjes. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x