Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Feel good moments!


Je kent het wel, je hebt ontzettend hard gestudeert of gewerkt, en het loopt niet helemaal lekker thuis.
Hoog tijd voor een beetje afleiding! Door jezelf een luxe momentje te gunnen. Hieronder vind je een paar goede feelgood momentjes om jezelf eens goed mee in de watten te leggen!
Warm bad.

Je moet eigenlijk niet alleen de warme kraan open gooien en met een boek in het bad gaan liggen. Nee, dat is veel te makkelijk gedacht! Zorg voor een lekkere bruisbal van Lush of gewoon je favoriete badschuim. Steek wat kaarsjes aan en zorg voor een goede en lekker snack! Een boek wordt altijd nat, dus een tablet, of een laptop op een stoel met een leuke serie of een youtube video is eigenlijk veeeeel beter. Enjoy!
Buiten de deur lunchen!

Een goede lunch is eigenlijk iets wat je (bijna) alleen maar thuis doet. Maar het is zo gezellig om er een leuk uitstapje van te maken! Daarnaast hoeft het helemaal niet duur te zijn. V&D, Macdonalds of de Hema hebben altijd een voordelig menu!Een bloemetje halen!

Kies een bosje uit met prachtige kleuren en neem het mee naar huis voor bijvoorbeeld je moeder, vader, familie of zus! En elke keer als je dat bosje bloemen tegenkomt blijf je bij jezelf denken: "dat heb ik toch wel weer goed gedaan!"

Hoe ziet jouw feelgood moment eruit?

----------------------------------------------------------------