Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

10x leuke items waardoor je wel weer naar school wilt


Misschien ben jij nog niet helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar, of mag de zomervakantie voor jou eindeloos duren..Of je er nou wel of geen zin hebt, je moet er toch uiteindelijk aan geloven.. Je moet straks weer naar school! Een goede voorbereiding vind ik zelf heel erg belangrijk, en dit geldt voor school, of voor je werk. Daarom vind je vandaag in dit artikel leuke items die het leven op school en werk een stuk leuker en gemakkelijker maken..

Kijk je mee? 1. Schooletui
Het mag dan wel een make-up tasje zijn, maar deze kan je ook gewoon gebruiken als schooletui! Vaak vind ik zelf de algemene leuke school etui's wat aan de dure kant.. Je wordt hoe dan ook ook wel vrolijk van dit kleine tasje!
€6,992. Schoolagenda
Huiswerk opschrijven is ineens een stuk minder erg als je dat in een mooie en vrolijke agenda doet. Deze agenda is lekker girly en er valt ook nog is wat in te lezen. Zo verveel je je niet meer in de lessen!
€15,-3. Schoolagenda
Waarom saai als het ook leuk en lief kan? Deze agenda van LIEF! maakt het schooljaar helemaal leuk. Een goede aankoop als je van drukke printjes houd.
€14,954. Plakbandhouder
Bijna ieder meisje wordt wel blij van eenhoorns. Deze leuke plakbandhouder, met een felle roze kleur is dus perfect om jou saaie agenda en schoolschriften mee op te leuken. Doordat 'ie zo fel is, vind je ook gemakkelijk je plakband terug!
€5,99 5. Kaftpapier O'Neill
Gek op drukke printjes? Dan is dit kaftpapier van O'neill wat voor jou. Het is immers wel zo leuk om elk boek een ander printje of kleurtje te geven.
€3,256. Potloden met printjes
Als jij straks een klein foutje maakt, heb je dat zo opgelost met deze schattige potloodjes met een gummetje erbij! Probeer hier maar eens geen kriebels van te krijgen..
€1,- 7. Gelinieerd schriftje van PIP Studio
Op zoek naar een schriftje die er mooi uitziet en ook praktisch is? Dan heb je aan dit exemplaar genoeg! Het PIP Studio schriftje is voorzien van een drukke print, met veel roze.
€3,758. Rugtas
Deze té vrolijke rugtas moet je hebben!
€34,95


9. Ringband 23 rings van Fashionista
Dit lieve printje op de map laat mij stralen. Wanneer mag ik er weer in werken?
€9,9910. Notitieboek om zelf op te pimpen
Waar we wél tegenop kijken, is de opdrachten maken. Niemands favoriete bezigheid. Het liefst zou je de hele dag met je telefoon in je hand in de les willen zitten, maar helaas gaat dit niet. Maar ook dat ik geen reden meer om niet naar school te willen, want je kan dit notitieboek bijvoorbeeld zelf opleuken! Zo ziet 'ie er nog heel saai uit.. Misschien komt hier nog een DIY van op mijn blog!
€2,-

Welke schoolspullen moet jij nog aanschaffen?

Liefs en tot morgen! xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x