Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

De trends voor het najaar van 2015!


De trends voor het najaar van 2015! We durven het bijna niet te geloven, maar het najaar komt er alweer aan.. We moeten op zoek gaan naar een nieuwe trend voor aankomend najaar, kijk jij mee?Een trendvoorspelling, tja.. Iedereen heeft ieder zijn eigen smaak en een ander gevoel. Dus hoe weten we nou wat we moeten dragen deze komende herfst? Na lang gesurft te hebben op het internet kan ik vol trots de trends laten zien die het meeste voorbij zijn gekomen!

Simpel
Op websites ben ik veel foto's tegen gekomen van een simpel ontwerp, of outfit. Er zijn geen knopen, ritsen of dergelijke andere versiersels zichtbaar. Gewoon een simpele top met een ketting, een jeans en een paar biker boots of uggs eronder. Echt simpel dus!

Kleuren
Dit najaar is er een ruime keuze als het om kleur gaat. We nemen de zomer pastel kleurtjes zoals lichtroze mee. Maar dan wel stoer gecombineerd. Ook de combinatie zwart - wit blijft helemaal in dit najaar. Toch doen warme tinten het het allerbeste dit najaar. Denk aan okergeel, diverse oranje en bruintinten, en de absolute knaller dit najaar: (kaki) groen! Van klassiek donkergroen tot vergrijsd groen, deze frisse kleur mag absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast!

Oversized jassen
Grote oversized jassen met grote wijdvallende kragen, wijde mouwen en grote opgenaaide zakken. Veelal zonder sluiting of rits, of een stoffen knoop ceintuur.

Hippies en de jaren '60
Eigenlijk was deze trend in de zomer al gaande. We zagen veel printjes die in die tijd ook gedragen werden. Ook kledingstukken zoals broeken met wijde pijpen en bijzonder opvallende accessoires zijn helemaal terug!

Printjes
Printjes zijn deze herfst niet weg te denken in jouw kledingkast. Zo blijft het inmiddels vertrouwde streepje ons nog een seizoen mee genieten, maar dan wel met stippen als alternatief. Beide prints die je op een inspiratie loze dag nog vaak uit de kast trekt. Bloemen prints dragen we dit najaar, met een donkere achtergrond voor het herfstige randje, nog lekker door. Ook de dieren prints mogen dit najaar, of nog steeds, onderdeel uitmaken van jouw look. Denk dan niet alleen aan luipaard, of slangen print, maar ook aan zoete printjes met vogels, vissen of vlinders.

Nogmaals de ruit
De ruit is al weer een paar seizoenen helemaal in. En dat is deze herfst en winter niet anders. Opvallend is vooral het grote aantal zwart-witte ruiten.

Wat voor trend ga jij dragen deze herfst?

-------------------------------------------------------------

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x