Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

De lente/zomer haartrends van 2014!


In de tijden van september showen de winkels alweer hun nieuwe collectie voor het voor jaar. Wat is in en wat is uit? Met de lente in aantocht is het vandaag tijd om de haartrends van 2014 op een rij te zetten!
De eerste trend (links) is een stijl die het goed doet op het strand. Met een beetje gel stel je het wassen van je haar uit tot die avond als je terugkeert van de zee. Voor meiden/vrouwen met lang haar is het lastiger om met deze stijl in het dagelijkse leven te dragen zonder dat het er ongewassen en/of niet fris uitziet.

Rechts: Tijdens de show van Dior dragen de modellen het juist uit het gezicht en vast met een diepe zijscheiding. Draag je scheiding diep aan de zijkant van je hoofd of in het midden.


Links: Mermaid Waves. Geïnspireerd op het haar van zeemeerminnen: losse krullen die neigen naar een slag.

Rechts: De slag/krul geeft net iets meer textuur aan je haar en is niet tijd rovend om 's ochtends voor school of werk voor elkaar te krijgen. Slaap met een vlecht of krul groot grote plukken haar voor een slag in je lokken. Bij deze haarstijl hoort een middenscheiding, maar dat moet natuurlijk niet. Als je het niet mooi vindt.


Vergeet de hoge paardenstaart, want vanaf de lente gaat het om een strakke, pluisvrije look waarbij het haar in een lage staart wordt gebonden.


Links & Rechts: Een trend die zich voort blijft zetten. Kort haar! Mensen zetten gauw een schaar in hun haar om het in een lange bob te knippen.


Steil. Als lang haar jou dierbaar is, mag je blij zijn met je haar! Steil en lang. Word weer beste vrienden met je stijltang en gebruik een serum om pluizig haar te voorkomen.


Misschien wil je naar de kapper en je haar korter knippen. Maar wat als je gehecht bent aan je lange haren? Er is een middenweg tussen de populaire bob en lang & steil haar. De mid-length. Bij deze lengte valt het haar op de schouders. Helemaal perfect in combinatie met een middenscheiding en rommelige krullen.


Haaraccessoires! Designers willen massaal bloemenkransen en andere haaraccessoires in het haar verwerken. Neem eens een kijkje voor haaraccessoires bij de Primark of H&M!


Messy vlecht! Vlechten blijf je voorlopig nog heel vaak zien.


Je voelt een retro sfeer! De eerste is een kuif. Of kijk naar de rechter, strakke krullen die aan 1 kant worden gedragen. De kuif past mooi bij een andere trend: de zijscheiding. 

Welke trends zou jij dragen?
--------------------------------------------------

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x