Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Slipperweer?


Het was een paar dagen echt heerlijk weer hier in Friesland! Ik was die dagen helaas niet vrij..Maar ik heb toch heel even van de zon kunnen genieten. Aankomende week heb ik mijn laatste week vrij van m'n werk, dus reken er ook maar op dat er weer veel artikelen online zullen komen. De weersvoorspellingen van volgende week zijn ook alweer beter dan nu.

Nu is het perfecte moment om nog wat nieuwe slippers uit te zoeken. Je kunt ze dan nu nog lekker thuis dragen, en straks natuurlijk als het wat warmer weer is, weer buiten.

Ik laat jou vandaag een aantal, leuke en favoriete slippers van dit moment zien. Kijk je mee? 
Slippers van het merk Birkenstock zijn een paar jaar geleden helemaal in de mode geweest. Op dit moment is dat wat wisselvallig, de ene keer zijn ze in en de andere keer zijn ze weer uit de mode. Het blijft een feit dat ze heerlijk lopen en zitten, en goed zijn voor je voeten. Naast een paar Birkenstocks, die ik zelf ook in de kast heb staan, vind ik deze sandaaltjes van UGG Australia ook heel erg mooi! Je kunt ze eigenlijk overal bij combineren. Als je liever je voeten wat meer verzorging wilt geven zou ik voor de Birkenstocks gaan, en kies dan de witte!

Prijzen van links naar rechts: €59,00 - €59,00 - €45,00

Deze slippers zijn te koop bij Omoda.


Ook een slipper die ik heel erg mooi vind: Havaianas! Hele leuke, vrolijke, zomerse slippers, die in onwijs veel kleuren verkrijgbaar zijn. Ik heb deze soort slippers nog nooit gehad, maar ik ben dit jaar nog of volgend jaar zomer pas van plan om er een paar aan te schaffen! Ik draag niet vaak slippers, maar je kan ze zo gemakkelijk aantrekken.. Ze zijn heel snel aan en uit. Ik draag wel vaak slippers als ik naar het strand of naar het zwembad ga, daar zijn ze perfect voor! 

Het linkerpaar kost €27,95, het middelste paar kost €29,95, en het rechter paar kost €27,95. 
Deze Havaianas slippers zijn te koop bij Slippery.nl

Liefs en tot morgen! 
xoxo

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x