Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Hot or not? Sidecut.


Hot or not? Een splinternieuw onderwerp op mijn blog! Vandaag ga ik het hebben over Sidecut. Als je niet weet wat dat is, dat is dat je 1 kant van je haar kaal scheert. Zie de afbeelding hierboven maar! Discusseer je mee?


De sidecut was een tijdje geleden ook al helemaal populair! Ik heb hem zo vaak gespot. Op school, op straat, of bijvoorbeeld gewoon bij openbare ruimtes. Het valt me wel op dat ik het veel meer bij gothics zie dan bij 'normale' mensen. Natuurlijk is het helemaal niet gek als 'normale' mensen er ook mee lopen! :)

Een sidecut is eigenlijk gewoon een zijkant wat van je haar afgeschoren word. Ik zei wel helemaal kaal, maar natuurlijk niet! Denk er daarom goed over na voordat je hem gaat nemen, je haar groeit natuurlijk niet weer op dezelfde lengte automatisch aan. Na 4 jaar heb je je eigen lange haar weer terug. Pas er ook op dat als je het wel wilt, vraag eerst toestemming aan je ouders! En ook dat je het niet te kort scheert, dus dat je geen haar meer zit. Dat vinden mensen vaak heel ordinair staan.

Foto's ! 
Wat vind jij van de sidecut? Ik vind het echt verschrikkelijk! 
 -------------------------------------------------------------------------------

1 opmerking:

  1. Ik vind het een cool kapsel, net omdat het gewaagd is. Je creëert er meteen je eigen stijl mee. Niet dat ik het zou doen (dat durf ik niet), maar als ik er anderen mee zie, denk ik: hé, cool dat jij dat durft! xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x