Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Mijn favorieten van Juli! Fashion, Beauty en meer!

Hee!

Sorry ervoor dat ik gisteren geen artikel heb geplaatst! Ik was gisteren weg met een vriendin van mij, en had daarna geen tijd meer om een artikel te plaatsen.. Maar vandaag heb ik mijn favorieten van Juli! Het is best veel, dus laten we maar snel beginnen! :)

Deze maand doe ik anders dan de vorige maanden. De vorige maanden, liet ik volgens mij alleen make up zien. Maar bij deze maand heb ik ook Fashion en haarproducten gedaan! Veel plezier met lezen, en ik hoop dat jullie het leuk vinden! <'3

Laten we is beginnen met Fashion! Ik heb 1 paar schoenen en 2 kledingstukken uitgekozen!



Als eerste mijn favoriete teenslippers! Tenminste, na die van Birkenstocks dan! Nu het zo warm buiten is, draag ik deze teenslippers echt gewoon elke dag! Elke dag jongens, dat is voor mij echt heel bijzonder, haha. Ze lopen ontzettend fijn, en ik krijg ook geen last van mijn voeten na een hele dag lopen, bijvoorbeeld in de stad om te winkelen ofzo. Echt superslippers!


Als 2e Fashion item, heb ik dit ontzettend toffe bloemenjurkje van Esprit! Edc word het ook wel genoemd. Edc is een tweede "lijn" van Esprit, voor wat jongere vrouwen. Het jurkje heeft een hele leuke en vrolijk bloemenprintje, en het heeft vlindermouwtjes, wat je misschien niet zo goed kan zien. Hij loopt tot ongeveer boven mijn knie, maar ik doe er meestal dan wel een legging onder.


Deze sjaal hebben jullie nooit echt gezien, want deze ontzettend leuke neon kleurige sjaal heb ik deze week van mijn moeder gekregen, met nog een jurkje erbij. Maar ik heb er geen shoplog van gemaakt omdat het maar 2 dingen waren! Tunnel sjaals van de Pieces kennen jullie vast wel, ze zijn echt ontzettend bekend, en dit is nummer 2 van mij! :D

Haarproducten



Deze Andrélon Conditioner heb ik al heel erg lang, en hij is nu ook zo goed als op! Al een tijdje, maar ik vind hem wel echt ontzettend fijn! Hij maakt mijn haar zo zacht, en zo knoopvrij. Echt wauw!


Dan als laatste nog 2 haarproducten. Aan de linkerkant zie je een Andrélon Shampoo. Eigenlijks maakt het mij helemaal niks uit wat er op de verpakking van Andrélon staat, ik vind alle shampoo's ervan gewoon echt heel erg fijn!

Aan de rechterkant zie je nog een Conditioner, van Garnier. Deze heb ik laatst gekocht bij de Wibra voor €1,89. Deze is ook echt heel erg fijn, net zoals die van Andrélon!

Reiniging



Deze watteschijfjes van Kruidvat Eigen merk vind ik echt veel fijner dan die van de Action! Ik heb ze nog niet zo heel veel gebruikt, maar ze zijn budget en heel erg top!


Natuurlijk hoort er bij de wattenschijfjes ook een oog make up remover! Deze heb ik reviewed, en ik ben er echt heel tevreden over! Link van de review: http://beautywithdemi.blogspot.nl/2013/07/review-demakup-oogmakeupremover.html

Beauty



Als eerste bij het Beauty gedeelte heb ik 2 lipsticks die ik deze maand ontzettend veel heb gedragen. De eerste lipstick is een van Essence, een héle mooie nude lipstick. En de tweede lipstick is van Catrice, echt wauw. I love this lipstick so much! Hij is zo lekker fel en zomers! :)


Als laatste item, heb ik natuurlijk de Allround Concealer van Catrice! Hoe kon het ook niet anders, haha! Als ik even geen zin heb in foundation, breng ik dit gewoon aan op mijn puistjes en onzuiverheden! Echt, ik houd van dit palette! :)

Dit waren mijn favorieten van Juli alweer!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden!
Bedankt voor het lezen van dit artikel en het volgen van mijn blog <'3
Tot snel!
Heel veel liefs, Xxx Demi.

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x