Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Nieuwe items H&M!

Hee !

Vandaag heb ik een artikel over H&M, of wel genaamd: Hennes en Maurits. Zelf kom ik heel graag bij de H&M. Het heeft een tijdje hele leuke kleding, maar ook een tijdje niet. En vaak vind ik er ook niet echt iets. Heel veel dingen zijn apart, of heel erg opvallend.. En ik houd er niet zo van om op te vallen! Maarr, vandaag ga ik jullie laten zien wat er nieuw is bij de H&M! En wat ik wel zou kopen! <'3





1. Skinny Low Jeans. 
Gewoon een simpele jeans, ja dat is het! Maar er zit een soort hele leuk overloop in, van boven gewoon spijker, naar de knieën gebleekt, en dan weer spijker! Plus nog ritsjes aan de onderkant van de pijpen. Echt superleuk! Best prijzig voor H&M trouwens, de meeste broeken zijn €19,95. Maar deze is: €29,95.

2. Legging.
Deze vind ik zo tof! Het printje is geloof ik Azteken print, dé trend van de zomer! Je ziet het echt overal, op tops, broeken, sjaals, én leggings! Echt superleuk dit! Vooral leuk met een taillerokje, echt super. Prijs legging: €9,95.

3. MC Jack.
Ik weet niet waar MC voor staat, maar oké. Het is echt een superleuk jasje! Deze is ook nog verkrijgbaar in zwart! Het is geen echt leer, het is imitatieleer. De details op de schouders maken het jackje nét wat toffer! :). Prijs MC Jack: €39,95.


1. Korte rok.
Deze is zoooooo leuk! Het effect van de verticale strepen, ik begin er langzamerhand meer van te houden! Wit maakt me bleek, maar in combinatie met zwart, echt zo leuk vind ik deze! En wat apart is: het heeft een rits aan de achterkant! Prijs rok: €14,95.

2. Fashion Tape.
Dit sprak me aan, ik dacht: Fashion tape? Kun je dat op je kleding plakken ofzoiets? Maar toen ik de beschrijving las: Dubbelzijdig Tape dat op de huid bevestigt wordt om het decolleté op zijn plaats te houden. Ik snap echt niet wat het is. Maar in iedergeval, het kost : €5,95. ;)

3. Gympen met sleehak.
Deze schoenen spraken me echt aan. Vooral omdat deze schoenen helemaal ín zijn. Ik zie ze ontzettend veel van het dure merk: SUPERTRASH. Op zich vind ik het best niet mooie schoenen, maar ze kunnen heel mooi staan! Prijs: €39,95.


1. Legging met dessin.
Het zelfde verhaal als met die andere Azteken legging, echt superleuk! Prijs legging: €14,95.

2. Bandeau Bh.
Ideaal dit! Ik weet niet of het lekker zit, want ik draag eigenlijks nooit een bandeau bh. Het kanten printje is echt schattig! En die felroze kleur erbij, echt wauw! Er zit vulling in, dat vind ik wel erg fijn. Bij de C&A heb je namelijk ook bandeau bh's, maar daar zit helemaal niks in.. De Bh is heel erg handig als je laag uitgesneden mouwen hebt, dan zie je niet die vervelende bandjes van je Bh eronder uit komen. ;)
Prijs Bandeau Bh per 1: €7,95.

3. Overslag rok. (High Low Skirt).
Deze is zó leuk! Deze rok zie ik ook heel erg veel deze tijd. De voorkant is best kort, en dan loopt het via de achterkant langer uit. Echt wauw. Superleuk! Prijs Rok €14,95.

Als laatste heb ik alle items als link opgeslagen, dus hierbij de linkjes! 




Dit was mijn artikel alweer!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden, :).
Heel erg bedankt voor het lezen van dit artikel en het volgen van mijn blog!
Tot snel. ;)
Heel veel liefs, Xxx Demi.

4 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x