Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Paris Memories Liquid Eyeliner


Paris Memories, een soort van budget make-up merk wat ze bij de Big Bazar verkopen. Ik ben er wel is langs gelopen maar ik heb er veel slechte dingen over gehoord. Ik had gauw een nieuwe eyeliner nodig en wilde deze wel graag uitproberen.
Zoals de meeste Paris Memories producten zit deze ook in een simpele huls. Paris Memories maakt gebruik van basis dingen. Niet al te druk.


Het kwastje zelf is gewoon net zoals andere liquid eyeliners. Eerlijk gezegd gebruik ik nooit liquid eyeliners maar alleen maar stiften omdat ik die gewoon veel fijner vind werken. Het kwastje is niet rond afgesneden, hier zou je dus geen strakke wing mee kunnen maken..


Als het kwastje zo bekijk zit hij vol met eyeliner. Ik heb hem een paar keer afgeveegd aan de huls, maar de eyeliner blijft plakken. Zo kan de eyeliner al gauw boven je lijn gaan zitten waar je het eigenlijk niet wilt hebben.
We gaan naar de swatches kijken! De eyeliner is goed gepigmenteerd, daar ben ik zeer tevreden over. Wel droogt hij niet snel op. Ik stootte me na dat ik de foto's had gemaakt en hij was meteen uitgeveegd.

Het enige nadeel aan het feit dat het kwastje zo recht afgesneden is, vind ik dat je er niet goed een winged eyeliner mee kan maken. Deze eyeliner is dus specifiek alleen bedoel voor een simpel lijntje. Goed gepigmenteerd, dat is zeker een pluspunt!

Deze Paris Memories Liquid Eyeliner is te koop bij de Big bazar voor €1,-

"Heb jij Paris Memories wel is geprobeerd?"