Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Waar ik nou écht blij van word!

Hee!

Vandaag heb ik álweer een Tag voor jullie, maar niet zomaar een Tag! Via deze Tag kom je wat meer over mij te weten! Lees dus snel verder, want hier word ik nou écht blij van! :)Vraag 1. Van welke mensen om je heen wordt je blij?
Sowieso mijn gezin en mijn vrienden en familie! En ook wel, als ik in een kledingwinkel ben, en ik ben gewoon aan het rondsneupen, dan vraagt de medewerker niet "kan ik u ergens mee helpen?" En zegt hij/zij gewoon "hooii!" ofzoiets. Want ik háát het als mensen bij elke winkel gaan vragen:  "kan ik u ergens mee helpen?"

Vraag 2. Van welke make up producten word je blij?
Van make up verpakkingen die er lekker duur uit zien, maar gewoon heel goedkoop zijn!

Vraag 3. Van welke film(s) word je blij?
Romantische films, i love that! En zielige films, maar dat ze dan wel weer op het einde goed aflopen.Vraag 4. Van welke muziek wordt je blij?
Ik luister naar heel veel verschillende muziek. Ik word blij van liedjes die ik leuk vind, denk dan aan nummers uit de slam40 van slam fm, tomorrowland en waar ik gewoon écht heel blij van word, is de muziek van B Brave! Ik vind ze echt zo ontzettend knap, en mooi, en leuk, en gewoon alles! En ook van de muziek van Justin Bieber, One direction (BEST SONG EVER!!) en Daniel J! <'3 <'3

Vraag 5. Van welk eten word je blij?
Eten dat ik heel lekker vind, denk dan aan Spinazie! Ik kan zo een hele week elke dag spinazie eten. Nee oke, ik overdrijf weer haha! 2 of 3 dagen in de week heb ik wel is gedaan. Mmm, echt lekker! En ik word ook echt heel blij van zo'n buffetrestaurant, dat je gewoon alles kan pakken wat je wilt (chocoladefontein!) :)


Vraag 6. Van welke momenten word je blij?
Als de zon schijnt, als er sneeuw ligt, als ik uit kan slapen, als ik iets heel moois heb gekregen, als ik jarig ben, als ik meer volgers heb gekregen, als ik ontzettend veel weergaven op mijn blog door jullie heb gekregen! Wauw, heel veel eigenlijk!

Vraag 7. Van welke hobby's word je blij?
Bloggen, lezen, dansen, zingen, muziek luisteren, zwemmen, Als ik een foto heb gemaakt (zoals ik 'm in mijn hoofd had), en hij is gelukt! Sporten, of als ik een blogpost geschreven heb waar ik trots op ben! ;)


Dit was de Tag alweer!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden,
bedankt voor het lezen van dit artikel en het volgen van mijn blog!
Geniet (een beetje) van het warme weer, en dan zie ik jullie snel weer!
Veel liefs, Xxx Demi.

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! Herkenbaar van die verkoopsters die vragen: 'kan ik u helpen?'. Kan daar ook niet tegen xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! Jaa echt heel irritant haha ! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x