Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Het is feest! Vandaag blog ik 1 jaar! ❤❤❤


Vandaag is het feest! Precies 1 jaar geleden begon ik met mijn blog. Vandaag neem ik je mee in het verleden van mijn blog. Wat is er allemaal veranderd?Lezen jullie mijn blog allemaal al 1 jaar? Misschien wel of misschien wel niet. Ik neem jullie dus mee in het verleden! Hoe ben ik begonnen? En hoe heb ik dit zo lang volgehouden?


Mijn eerste blogpost. 
Je moet toch ergens beginnen met het verhaal haha! Mijn eerste artikel. Als ik hier nu zo naar kijk, denk ik echt zo van "wow, ik ben zo enorm gegroeid in mijn blog". En dat bedoel ik absoluut niet eigendunkerig of iets. Ik was in die tijd gewoon heel anders, ook bijvoorbeeld met foto's maken.

Eigenlijk lach ik mezelf gewoon nu uit. De foto's zijn zó enorm slecht gemaakt, die waren gemaakt met mijn HTC mobiel, die maar een camera had van 5 megapixels. Ik ga deze blogpost natuurlijk niet wissen, want het was wel "mijn eerste" blogpost.

Ik was in het begin trouwens best wel bang om mijn eerste post online te zetten. Want ja, kreeg ik wel bezoekers op mijn site? Of vinden ze de manier hoe ik schreef misschien wel raar?

Waarom beautywithdemi.blogspot.nl?
Echt de eerste naam die in mij opkwam was gewoon beautywithdemi. Ik heb de moeite niet genomen om een specialere naam te verzinnen. Nu heb ik wel een beetje spijt van mijn naam, want het is niet zo'n hele originele..

Hoe maak ik tijd voor mijn blog?
Plannen, plannen en nog eens plannen. Zo nu en dan lukt dat niet altijd, omdat ik ook drukke school heb. In het weekend werk ik soms wel middagen aan mijn blog, of na schooltijd als ik geen huiswerk heb. Ik maak deze blogpost trouwens een dag van te voren, omdat ik morgen geen tijd heb hihi.

Hoe heb ik dit zolang volgehouden?
Ik vind het gewoon ontzettend leuk om mijn passie in mijn blog te stoppen. De meeste blogger stoppen na een half jaar al, maar bij mij is dat niet zo. Ik vind het nog steeds even leuk om te doen als in het begin!

Wie maakt jou foto's?
Ik maak ze allemaal zelf. Met mijn mobiel, maar natuurlijk wil ik later overstappen naar een echte fotocamera. Ik heb trouwens een Samsung Galaxy S3.

Ik ben eigenlijk wel trots op mezelf dat ik al zo ver ben gekomen, en dat komt door jullie! Jullie geven mij zo ontzettend veel motivatie om door te gaan. Inmiddels heb ik meer dan 100 bezoekers per dag en daar ben ik jullie zo enorm dankbaar voor. Zonder jullie was ik nooit doorgegaan met bloggen!

Binnenkort ga ik 5 daagjes naar Parijs, daar komt nog een foto artikel van natuurlijk! En een shoplog, hihi!

Nogmaals heel erg bedankt voor alle steun, alle lieve reacties en alle views! Ben zo enorm trots op mijn lieve volgers!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x