Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Max & More 12 colors eyeshadow palette.


Gisteren kocht ik dit 12 color eyeshadow palette bij de Action. Omdat jullie zo benieuwd er naar waren, review ik 'm vandaag voor jullie! Ben je benieuwd naar mijn mening? Kijk mee.
Max & More is een merk dat wel wat mee gaat met de trends. Van tijd tot tijd hebben ze steeds meer leuke dingetjes. Ik kwam gisteren bij de Action en kwam dit palette tegen. Ik heb hem nog nooit eerder gezien, ook niet in een shoplog, dus zonder na te denken nam ik hem mee. Nu heb ik eindelijk mijn eerste palette, en het zijn ook nog is nude kleuren!


Dit is hem! Zelf heb ik vaker wat fellere kleuren oogschaduw op, nooit echt van die nude kleuren. Dit palette heet "Nude Eyes" en hij is er ook nog in meerdere varianten. In een oogopslag ziet het palette er leuk uit, met een frisse uitstraling. Wel vind ik dat de verpakking er goedkoop uitziet. Maar natuurlijk kun je niet te veel verwachten van de Action!


Voor degene die van Nude kleuren houden en dit palette nog niet kenden, ik zou er is naar gaan kijken in de Action! Daarnaast is er volgens mij ook nog een ander soort Nude Eyes palette, maar daar zitten wat meer blauwe, groenige kleuren in. Dit palette heeft niet alleen matte kleuren, maar ook wat shimmer kleuren. Daardoor zou ik al gauw denken dat je hier mooie ooglooks mee kan maken.Bij deze foto's heb ik zoveel mogelijk geprobeerd om de kleuren goed scherp te stellen, maar met een mobiele camera als mij wil dat niet altijd. Deze matte kleuren zien er fris en gaaf uit!
Swatches! Het allerbelangrijkste van een review. Hier was ik eigenlijk al een beetje bang voor, dat de pigmentatie niet heel goed zou zijn. Ik heb dit palette voor €0,79 cent gekocht, en daar kun je niet veel van verwachten. Op deze swatches heb ik zoveel mogelijk gewreven op de oogschaduws, maar er komt gewoon niet meer pigmentatie af. De bovenste foto is van de bovenste rij, de wat lichtere kleuren. De 2e en de 3e foto is van de onderste rij. Toch wat meer pigmentatie, maar ben er nog niet tevreden over..

Aii, had wel wat meer verwacht van dit palette! Natuurlijk kun je proberen om de oogschaduw met een nat oogschaduwkwastje aan te brengen, om wat meer pigmentatie te creëren. Weet niet of dat zou lukken. Wel een leuke aanvulling in mijn stash, zo'n palette. En zeker weten aansluitend op de laatste trends!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x