Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

What's in my schoolbag?


Omdat school nu weer vol op bezig is vond ik het wel een leuk idee om een what's in my schoolbag te gaan doen! Wil je weten wat er in mijn schooltas zit? Lees dan zeker even mee!


Jullie hebben vast al een keer een "What's in my schoolbag" video gezien bij iemand anders. Het houd eigenlijks gewoon in dat ik de spullen laat zien die in mijn schooltas zitten. Zelf vind ik het heel erg leuk om het bij anderen te zien. Vooral om dan zelf een beetje inspiratie mee te brengen! Maar wat zit er nou eigenlijks in mijn schooltas? Dat ga ik jullie vandaag laten zien! Wil jij zien wat ik maandag t/m vrijdag meesleep? Veel plezier met lezen!


Als eerste maar de tas zelf! Ik heb een soort van "nep" cowboy bag. Deze tas heb ik in de zomervakantie gekocht omdat mijn eigen (weekend)tas, van de Kruidvat, die ik zeker 1,5 jaar mee heb gedaan, kapot was gegaan. Dit jaar doe ik klas 3 vmbo - kader. Voor mijn niveau heb je best wel veel boeken mee elke dag, dus ik wilde wel echt een betere tas hebben. Daarom heb ik deze pucini bag gekozen. Hij was lekker goedkoop, en ik heb hem gekocht bij de Brixx. Hij is lekker ruim, heeft 2 voorvakjes en ook nog is 2 vakken in de binnenkant. (+ een klein vakje). Ik kan er echt alles in meenemen, al is hij dan wel echt heel zwaar.


Wat zit er nou eigenlijks allemaal in? Dat is de grote vraag! (:


1. Voorvakje.
In totaal heb ik 2 voorvakjes in mijn tas. In de ene voorvakje, zit eigenlijks altijd maar een handig dingetje. Een puntenslijper! Deze komt van de Action, ik denk dat jullie hem wel allemaal kennen.


2. Etui van O'neill.
Deze etui is echt superhandig! Ik gebruik hem nu al het derde jaar. Dat kan ook wel, want deze etui kostte 2 jaar geleden wel 16,95. Hier zit dan ook echt alles in. Rekenmachine, pennen, markeerstiften, potloden, gummen, noem het maar op!


3. Etui voor stiften en potloden.
Dan heb ik hier ook nog een tweede etui. Hier zitten eigenlijks al mijn creatieve dingetjes in. Denk dan aan stiften en potloden.


4. Mapje voor maatschappelijke stage.
Op dit moment ben ik bezig met mijn stage, tenminste.. Ik ben nog op zoek naar een stage plek haha! In totaal hoef ik gelukkig alleen 20 uur stage te lopen. Dus deze heb ik sowieso elke dag mee in mijn tas!
5. Mijn schoolagenda!
Dit vind ik eigenlijks bijna wel de leukste items die in mijn schooltas zitten! Mijn fashionista schoolagenda. De jaren hiervoor had ik steeds de hitkrant agenda, maar omdat die dit jaar bijna dezelfde kaft had, wilde ik wel wat anders!


6. Oordopjes!
Natuurlijk heb ik deze in mijn tas. Ik kan niet zonder muziek. Vooral in de pauze doen ik even oortjes in, om dan rustig te eten en te drinken. En soms in een les mag je ook een muziekje op doen! Chill he?


7. Deodorant! 
Hmm.. wat vind ik die deodoranten van Dove fijn! Vooral omdat ze zo lekker ruiken hihihi!


8. Natuurlijk ook wat troepjes oeps..
Heel vaak ben ik te lui om naar de prullenbak te lopen om iets weg te gooien. Herkenbaar? Haha!


9. Schoolboeken.
De boeken die ik per dag meeneem, is natuurlijk verschillend. Daarom heb ik ervoor gekozen om de boeken niet te laten zien. Ook een beetje om de privacy. (:

Nu besef ik me dat ik het binnenste vakje vergeten ben. Wat ik daarin heb zitten zijn: markeerstiften, maandverband en nog een notitieblokje!

Dit was mijn what's in my schoolbag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en ik zie jullie snel weer! Liefs, Xxx Demi.

4 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x