Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

How to wear: Crop Top!


De crop top was dé trend van dit moment. Of is het nog steeds zo? De crop top is dus echt hip, maar veel mensen vinden het ook een gewaagde trend, die zullen het niet zo snel dragen. De top moet natuurlijk goed gecombineerd zijn, anders zie je al gauw je blote buik. Maar hoe combineer je dat nou? Je leest het hier!

Met de komst van de crop top zijn er al vast meer meiden gaan sporten. Met de korte top laat je jouw buik goed zien en de meeste mensen vinden het mooist als de buik een beetje strak is.

Je zou dus denken dat de crop top niet voor iedereen beschikbaar is. Maar je hebt je daarin vergist! Als je de top op de juiste manier combineert, op een manier die bij jouw lichaam past.

♥ Heb jij niet zo'n strakke buik als je zou willen dromen, maar wil je toch een crop top aan? Draag dan een high waisted broek of rok. Zo loop je niet in een blote buik en kun je toch een crop top aan!

♥ Combineer je crop top met een colbertje, of een blazer. Zo wordt je outfit meteen een stuk mooier en voel je je ook niet zo bloot meer.

♥ Wil je er superhip uit zien? Kies dan voor een crop top met een hoge hals. Dit is trouwens niet aan te raden voor meiden met een grote boezem. ;)

♥ Oja en nog wat, een bh is geen crop top!Dit waren ze! Natuurlijk is het nu geen weer meet om een short te dragen, maar je kan er altijd nog een huidskleurige panty of een legging onder dragen! Bedankt voor het lezen, en i see you next time! Xxx Demi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x