Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Primark takes over!


Wie is er nou niet fan van de Primark? Het is ein-de-lijk zover! Primark gaat zich uitbreiden in Nederland. Met maar 4 filialen kom je niet ver in Nederland. Daarom is er een grote uitbreiding bezig! Komende 3 jaren, onderneemt Primark maar liefst 8 nieuwe filialen! Benieuwd of er misschien wel in jou stad een word geopend? Lees gauw verder!Een paar weken terug is bekend geworden dat de bijenkorf winkels in Arnhem en Enschede gaat sluiten en dat Primark geïnteresseerd is in het overnemen van deze winkels! Een medewerker van een Primark filiaal kon ons in ieder geval vertellen dat naast deze twee steden Primark van plan is om nog zes winkels te openen in de rest van Nederland. Hierbij een overzicht! :

- Oktober 2013: Zoetermeer.
- November 2013: Eindhoven.
- 2014: Venlo, Den Haag en Nijmegen.
- 2015: Heerlen.

Naast deze prachtige steden zijn er ook woorden gezegd over een filiaal in onder andere Amstelveen. Maar daar hopen we snel meer over te horen!

Binnenkort hoeven we dus niet meer helemaal te reizen naar Hoofddorp, Rotterdam, Zaandam of Almere om de nieuwste dingen van de Primark te spotten. De meiden en vrouwen uit het zuiden van Nederland kunnen dus al heel snel hun hart ophalen met een filiaal in Eindhoven in de bouw! Voor de vrouwen en meiden uit het Noorden hopen we dat Primark ook geïnteresseerd is in het overnemen van de bijenkorf in Groningen, die in 2016 de deuren sluit. Helaas is dat nog niet helemaal bekend.


Shop jij ook wel eens bij de Primark en hoe denk jij over de nieuwe aankomende filialen?

Bedankt voor het lezen, Xxx Demi.

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x