Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Opgemaakt product! #1. Kruidvat reinigingsdoekjes.


Woehoe! Een nieuw onderwerp op mijn blog! Het is eindelijk is tijd voor een opgemaakt artikel. Je ziet andere blogs of youtubers dit ook heel vaak doen. In artikels of video's. Mij leek het wel leuk om dit te doen. Voor dit artikel heb ik Kruidvat eigen merk reinigingsdoekjes opgemaakt! Ook lees je dan een mini review over wat ik er van vond! Dit is het product dat ik heb opgemaakt. Het zijn reinigingsdoekjes van Kruidvat eigen merk. Die echt super budget is! Omdat ik hem toch had opgemaakt, en Vanessa er zo benieuwd naar was, vond ik het wel een artikel waard! Veel plezier met lezen. <'3


Laten we maar snel beginnen! Dat Kruidvat een eigen merk heeft, heb ik nooit echt bij stil gestaan. Dat komt omdat ik hiervoor een oog reinigingremover van demak'up gebruikte. Maar ik kwam er toch achter dat Kruidvat eigen merk een merk is dat hele fijne producten heeft! Net zoals de reiningspads. De reinigingsdoekjes zijn echt heel fijn. Ze halen mijn make up resten er echt supergoed af, ik hoef maar een keer of 4 over mijn ogen heen te wrijven met het doekje en weg is alles! En wat nog het handigste is, het is voor je gezicht én voor je oog make up! Dan hoef ik niet speciaal voor mijn oog make up een andere reiniger te gebruiken. 


Dan staat er ook nog op de verpakking dat het een verbeterde kwaliteit is. Helaas kan ik dit niet vergelijken met de vorige, want zoals ik al zei, ik keek bijna nooit bij het schap van Kruidvat eigen merk. De reiniging is gewoon heel fijn. Het trekt binnen een paar seconden in en ik voel geen vettig laagje. 

Ik ben fan en zou hem ook zeker opnieuw kopen, ook al ga ik dat binnenkort ook doen haha! Reinigingsdoekjes Kruidvat kost 1,69. 

Vonden jullie dit leuk voor herhaling? 
Liefs, Xxx Demi.

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x