Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Music Of The Moment #2!


Af en toe deel ik mijn muziek smaak met jullie. Door Music of the moment te doen! Mijn stijl is veranderlijk. Daarom heb ik vandaag weer een Music of the moment voor jullie. Nummer 2!


De eerste! En gelijk ook nummer 1 die ik het vaakst luister op dit moment. Hoewel ik helemaal geen fan ben van Katy perry, vind ik wel dat ze een hele goede kant op gaat met haar muziek. Vooral het refrein vind ik supertof om op te knallen! Hoewel, ik draai dit nummer echt zo ontzettend vaak! - Roar - Katy Perry.Nummer 2! Dit vind ik ook een te gek nummer! Die ik zeker weten ook heel vaak draai via mijn mobiel! Vooral op de beat in het refrein kan ik helemaal los gaan, hihi. Ik hou van dansen, ja! :) - Talk Dirty - Jason Derulo.


Nummer 3! I love Calvin Harris! Hij maakt zo te gekke muziek waar ik elke keer weer blij van word! Ik weet niet precies waarom, maar ik denk dat het gewoon komt omdat het steeds zo'n toffe beat heeft. Ik wist meteen al toen ik dit nummer hoorde, dat het bij mij paste. Dit nummer heet: Thinking About You - Calvin Harris.
Nummer 4! Dit nummer kon gewoon niet ontbreken. One Direction! I love them! En vooral ook het liedje. Hij is zowel bekend bij iedereen denk ik. Gewoon een top nummer! - Best song ever - One Direction.


Nummer 5! Als je van Hardstyle houd is dit jou ideale nummer! Ik hou ervan, anders stond hij er ook niet bij, hihi. Je kan er zo lekker op los gaan! Echt wauw. Ik kan niet zonder Hardstyle. - Last night ever - Yellow Claw. 

En dan waren dit alweer mijn favoriete nummers van afgelopen tijd! Hopelijk heb ik over een tijdje weer een Music of the moment voor jullie, maar dan met andere toffe muziek. 

Wat luister jij op het moment het meeste?

Kus, Xxx Demi.

6 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x