Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Je bent niet de enige die..


Elke vrouw heeft wel een paar kenmerkende dingen die je vriendin ook vast wel doet. Je hoeft je er dus absoluut niet voor te schamen! Elk jaar heb je weer een hele lijst gemaakt met de dingen die je het volgende jaar weer wilt doen. Denk aan minder geld uitgeven, hogere cijfers halen, gezonder leven en noem het maar op! Schaam je niet want..

Je bent echt niet de enige die..

.. In je hoofd iets tegen jezelf 'zegt' en daarna denkt: "had ik dat nou hardop gezegd of niet?" en daarna blozend om je heen kijkt.

.. Aan het fluisteren is met een vriendin in de klas en op een gegeven moment ineens een woord of zin per ongeluk hardop zegt. Schaam.. :$

.. De klontjes van je mascara op je wimpers eruit probeert te halen met een nieuwe laag en zich daarna toch afvraagt waarom het toch zo dik zit.


.. Tientallen leuke notitieboekjes in je kamer hebt liggen, maar er bijna nooit in schrijft.

.. Altijd een make up tasje bij zich heeft voor een full-face look, maar er nooit gebruik van maakt. Maar hé, je weet het maar nooit! ;)

.. Het leuk vindt om oude K3 en andere kinderfilms en cd's terug te kijken en luisteren en elk liedje keihard mee te zingen!


.. Maandagen helemaal niet zo erg vindt! Een frisse start van een nieuwe week!

.. Uren online kleding in je mandje doet en vervolgens toch maar op het kruisje klikt. Aah, mijn geld is toch al op!

.. Bij een toiletbezoek zeker weet dat de deur op slot is, maar zich toch rot schrikt als iemand het handvat beweegt.

Is dit herkenbaar bij jou? En weet je nog een paar "je bent niet de enige die.."? Laat het me weten in de reacties, ik ben erg benieuwd er naar en vind het altijd leuk om te lezen! :)

Xxx, Demi.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x