Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Mijn favorieten van September!


Ojee! Wat gaat de tijd toch ontzettend hard de laatste tijd. Oktober komt er weer aan. En voor je het weet zitten we al in December. Deze maand September heb ik weer een paar favorieten voor jullie op een rijtje gezet!
Het is alwéér het einde van de maand en dat betekent dat er weer een favorieten artikel aan zat te komen! Deze maand merk ik dat ik heel veel make up favorieten heb. En dat ik iets minder geef om nagellak.


Laten we maar snel beginnen! Als eerste heb ik hier een ontzettend leuke bloemen haarclipje. Ik vind hem echt he-le-maal geweldig! Dit is eigenlijks mijn favoriete haar accessoire als ik mijn haar los heb. Hij is lekker vrolijk met het printje, en staat echt ontzettend leuk als je 2 plukjes haar naar achteren doet en dan de clip erin. Deze heb ik trouwens ook gedragen voor mijn schoolfoto! Erg leuk.


Ook dit product is gewoon ontzettend fijn. Dove deodorant gebruikte ik voorheen eigenlijk niet zo vaak, omdat ik ze toch best prijzig vind. Maar de laatste tijd ben ik helemaal verslaafd aan Dove deodorants, en kan ik niet meer zonder ze! Deze deodorant heeft een hele licht geur, maar toch lekker fris! Een simpele deodorant, perfect voor jou!


Een geur van Justin Bieber! Hmm.. Hij is zo lekker! Echt een geweldige parfum als je van lekker zoete parfums houd. Gelukkig is hij nog steeds verkrijgbaar en daar ben ik zo blij mee! Deze kon gewoon niet ontbreken in mijn favorieten. :)


De Essence lipsticks vind ik ook echt geweldig! Gelukkig zijn ze nu alweer veranderd, want deze omhuls vind ik echt niet mooi! Dit is een van mijn favoriete lipstick. Hij lijkt op de camera wat rood, maar het is een echte nude kleur. Heel mooi.


"Essence i love extreme crazy volume mascara" is echt een fijne budget mascara die mijn wimpers goede volume en lengte geeft.


Vogue Douchegel is een geweldige douchegel. Hij ruikt lekker, doet goed zijn werk, gewoon echt perfect!

Als laatste had ik ook nog een mini haarlak, maar die foto's ben ik op de een of andere manier kwijt geraakt. Heel jammer, want ik had het graag aan jullie willen laten zien! Volgende keer beter, hihi. Ik hoop dat jullie mijn favorieten leuk vonden! Bedankt voor het lezen :)
Xxx Demi.

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x