Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Dare You by Mac Cosmetics | Replica


Zo nu en dan scroll je op je laptop voorbij een lipstick die je echt in geen geval kan weerstaan. Zulke momenten kwamen deze week bij mij van toepassing..



Vandaag is dat er eentje van MAC: Dare you by Mac Cosmetics. Ik had nog nooit eerder een product van MAC gehad, en ben daarom zeer benieuwd! Jij ook? Lees snel verder!

Ik zie altijd overal bij alle beautybloggers MAC lipsticks voorbij zien komen, dus nu vond ik het wel tijd om er ook een voor mezelf aan te schaffen!

- Dare you by MAC Cosmetics, €5,00 bij BrushesAndMore.


MAC Cosmetics vind ik echt heel mooi, had ik maar meer producten van MAC! Heel veel zal ik nooit hebben, omdat ik de make up nogal heel prijzig vind. Maar, zeg nooit nooit!

Omdat ik de echte producten zo ontzettend duur vind, heb ik deze week even lopen speuren op het internet. En daar kwam ik een advertentie tegen, MAC Cosmetics lipsticks voor €5,- per stuk! En ja, dit waren namaak lipsticks. Dat maakte mij nog nieuwsgieriger, want ja, hoe zijn die namaak lipsticks dan?



Aanschouw de prachtige kleur, nummer A04, Dare You van MAC Cosmetics. En ieh! Ik zie nu pas dat er vieze pluisjes en stofjes op de lipsticks zitten, mijn excuses.

De kleur is heel moeilijk precies goed op camera te krijgen, maar het is een roze kleurtje, met een nude ondertoon erin. Echt waar, ik vind hem zo mooi! Ik hou van nude roze lipsticks als deze, hoe meer nude, hoe beter!



Op de foto's hierboven heb ik de Lipstick by MAC Cosmetics geswatched.

Ik ben meteen onder de indruk: het pigment dat van de lipstick komt is echt te gek! Ik heb hierboven maar zo'n 2 keer over mijn huid gegaan. Hij dekt ook echt heel goed. Op de swatch ziet de kleur er wat meer roze uit dan in de huls, maar nog steeds zou ik 'm nude noemen van ondertoon.



Als eerst wil ik even zeggen dat mijn huid ontzettend onrustig is de laatste weken, ik heb heel veel droge plekjes en onzuiverheden.

Op de 1e foto draag ik geen lipstick. Mijn lippen hebben van zichzelf een vrij neutraal pigment. Dus ik vind dat het er altijd beter uitziet als ik een lipstick draag, zodat mijn licht getinte gezicht wat meer kleur krijgt!

Op de 2e foto heb ik Dare you by MAC Cosmetics aangebracht.

Ik ben opnieuw onder de indruk van het pigment en de dekking, en dat voor een na maak lipstick! De lipstick brengt heel romig en gemakkelijk aan, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind bij een lipstick. Een lipstick moet niet te hard aanvoelen, dat is ook niet fijn voor je lippen.

Conclusie
Ben je op zoek naar een namaak lipstick van MAC Cosmetics? Een lipstick die goed blijft zitten en heerlijk zacht aanvoelt op de lippen? Zoek dan niet verder: Dare you by MAC Cosmetics is voor jou gemaakt. Zelf ben ik zeker iemand die vaker bij BrushesAndMore gaat bestellen!



BrushesAndMore is een webshop die gaat via Facebook. Je kan je bestelling doorgeven via haar e-mail. Het heeft een hele snelle service! 2 dagen na dat ik het had besteld, was het al binnen! Het heeft echt superleuke Replica producten. Van MAC Cosmetics & Naked paletten tot Chanel producten. Neem zeker een kijkje!

Ik ben meer dan onder de indruk, en daarom krijgt de Replica MAC Cosmetics Lipstick van mij een 8/10. Deze krijgt een plaatsje tussen mijn favorieten!

Koop jij wel eens Replica producten? Of eerder originele?

----------------------------------------------------------------------------

2 opmerkingen:

  1. Ik wil heel graag een (replica) Mac lipstick, maar als ik op de link klik zegt die dat de Facebook pagina niet bestaat/buiten gebruik?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Isanne Doornink
    Dat klopt! Hun pagina is pas geleden gehacked. Die bestaat dus niet meer. Ze heten nu, Nubescosmetica. Dit is hun link: https://www.facebook.com/Nubes-Cosmetica-632045550232324/?fref=ts

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x