Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Got some new shoes | Extra


Hoewel sommigen deze Chelsea Boots weliswaar vreselijk vinden, ben ik zelf pittig verliefd op mijn nieuwe paar schoenen!



Deze zwart Chelsea Boots zijn door hun platform heel mooi en geeft ze net een extra retro look! Ik vind ze echt helemaal geweldig.


Ik zie ze de laatste tijd vaker op internet voorbij zien komen! Ik betrapte mezelf er eigenlijk op toen ik ze bij de Bristol in de folder zag staan..  Ik heb wel gemerkt dat ik even moest wennen, het lijken wel een beetje op van die leger' schoenen die mannen dragen. Maar nadat ik ze nu, zo'n 2 weken heb, ontstaat er ook een liefde voor dit type schoenen. De combinatie met de platte zool, maakt hem net wat unieker dan de andere soorten Chelsea Boots.


Opvallend aan de zool en het model is dat je vooral ziet dat veel designer merken ze uitbrengen. Bij veel soorten heb je er ook een dikke plateau hak aan, I like! Uiteraard heel gewaagd, Chelsea Boots met een plateau hak.. Maar niks voor mij, ik ben 1 meter 86 en als ik ze ga dragen, word ik daar niet bepaald blij van.

Mijn paar is dan wel niet van designer merken, maar ik ben ontzettend blij met mijn paar van de Bristol! - een winkel waar ik bijna nooit schoenen koop. Ze lopen enorm lekker, helemaal niet zwaar! En ze zien er ontzettend tof uit! De uitgesneden stukken op de zool maken ze nog net wat stoerder. Het is een type schoen dat ik voorheen niet had, en ik vind ze nog steeds een beetje gewaagd, maar dat maakt ze absoluut niet minder leuk!


De Chelsea Boots, een schoen waar ik even aan moest wennen, maar die mijn hartje inmiddels sneller heeft laten kloppen! Gecombineerd met een opgerolde spijkerbroek en een leuke top kun je de outfit heerlijk basic maken, maar met je schoenen toch net dat kleine beetje extra geven. ook in combinatie met een jurkje of rokje vind ik het een leuk extraatje aan de outfit geven!

Wat vind jij van de Chelsea Boots? Yay or nay?

---------------------

Mijn paar heb ik hier bij Bristol geshopt.

-------------------

Share:


---------------------------------------

2 opmerkingen:

  1. Leuke schoenen, ze staan ook op mijn wishlist nog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! Ze stonden ook ongelooflijk lang op mijn wishlist.. Ik gok wel zo'n 2 á 3 maanden. Kon steeds geen leuke vinden.. x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x