Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Essence anti-spot cleansing wipes


De laatste tijd zie ik dat de Action steeds meer verschillende merken inkoopt. Ik vind het wel fijn, want Action is een goedkope winkel..Totdat ik deze reinigingsdoekjes van Essence vorige week tegenkwam bij de Action! Ik was verbaasd, want ik had nog nooit eerder producten van Essence bij de Action gezien. Ik dacht geen seconde na, en lag hem in mijn mandje.


Ik heb al eerder dit jaar reinigingsdoekjes van Essence gehad, toen was ik al niet zo positief.. Ze prikten in mijn ogen en op mijn gezicht kreeg ik rode uitslag. Juist toen werd ik nieuwsgierig, hoe zal ik dit product dan ervaren?! Gezien de prijs heb ik deze Essence anti-spot cleansing wipes meteen aangeschaft.

Afgelopen week heb ik ze dagelijks gebruikt, benieuwd hoe ik dit product ervaren heb? Lees dan vooral mee!

Hoe gebruik je dit product?
Dit product gebruik je voor het wassen van je gezicht, om je gezichts make up te verwijderen.

Hoe zien de doekjes eruit?Essence zegt:

Essence doekjes reinigen zachtjes en diep in de poriën, verwijdert vuil, overtollige olie en make-up. De huid is verfrist door de hydraterende ingrediënten en laat het gezicht zacht & glad aanv7oelen. Bij regelmatig gebruik zullen vlekken en mee-eters worden verminderd en voorkomen dat de nieuwe huid onvolkomenheden bevat, ervaar een zuivere en gladdere huid. 

Gebruik: open het pakje en haal er een doekje uit. 's morgens en 's avonds zachtjes reinigen, niet scrubben! Contact met de ogen en de mond vermijden. Pakje afsluiten na gebruik. Ideaal om mee te nemen. 

De verpakking is fijn in blauw plastic en er is een transparante plakstrip die je zo kan openen en kan afsluiten. De geur is sterk, wat ik een sterk minpunt vind. De geur blijft hangen rond mijn neus als ik mijn gezicht met een doekje heb schoongemaakt. Let er wel op dat je deze doekjes niet gebruikt voor oog make up. Dit heb ik geweten! Ik heb hem gebruikt voor mijn ogen, maar op mijn ogen voelt het niet zo prettig. Mijn huid voelde na gebruik zacht aan!

Conclusie
Ik had het niet verwacht, ik dacht dat deze reinigingsdoekjes fijner zouden zijn dan diegene die ik hiervoor heb gehad. De doekjes voelen fijn op mijn huid, maar de sterke geur is een sterke minpunt. Nee, ik zal dit product zeker niet nog een keer kopen.

Je kunt dit product kopen bij de Action, voor €0,89 cent! 

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je dat soort dingen ook bij de Action kan kopen. Binnenkort ook maar eens langs de Action als ik weer in Nederland ben! Eventjes helemaal losgaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kim, Jaa, echt superleuk! Wat gaaf dat je in Zweden woont hey. Zal gauw is op je blog rondsneupen! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x