Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Quote #2


Welkom bij Quote of the week #2! Bij elke maand behandel ik een quote!Bron foto, klik hier.

'' We're all just KIDS. Who grew up way too FAST.''

Soms vind ik het lastig om niet over tijd na te denken. Vandaar vandaag deze quote of the week, om de week haast mee af te sluiten. Mijn agenda staat op dit moment vol met plannen, die te maken hebben met school, blog of andere privé zaken. Ik heb soms van die dagen dat ik down ben, dat ik heel veel over het leven nadenk. Dan denk ik vaak over de toekomst, hoe zal ik er dan later uit zien, heb ik dan al kinderen? Ben ik dan al getrouwd? Ben ik dan gelukkig?

Dan denk ik vaak aan die dingen, of dingen die ik beter had kunnen doen in het verleden. Maar wat gebeurd is, is gebeurd. Die tijd kun je niet meer terugdraaien. Soms moet ik ook gewoon genieten van het leven, want je leeft natuurlijk maar 1 keer.

Vaak moet ik mezelf eraan herrinneren, om niet eindeloos na te denken over het leven. Of over de dingen die ik misschien wel beter had kunnen doen. Geniet, lach! Want die gedachtes zorgen er alleen maar voor dat ik vandaag niet lekker in mijn vel zit.

Geniet van het leven, want de tijd gaat sneller naarmate je ouder word! 

Denk jij vaak na over het leven?

2 opmerkingen:

  1. Its very good and very excellent article. i really enjoyed this post and i hope you will keep posting this kinds of post in future.
    permanent make-up berlin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Gerry Hamilton
    Ahw that's so sweet! Thankyou <'3

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x