Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Five favorites #1


Yeay! Ik heb geen huiswerk dus kan heerlijk bloggen voor jullie. Deze keer heb ik 5 verschillende dingen die ik de laatste tijd heel erg leuk vind!Zo heb ik een favo serie, favo kledingstuk en nagellakjes! Laten we maar snel gaan beginnen!

Favoriete Youtube kanaal - Aimee Van Der Pijl


Aimee Van Der Pijl is een kanaal die ik de laatste tijd heel erg tof vind! Haar kanaal gaat veel over fashion, shoplogs etc. Vooral haar kledingstijl vind ik echt super tof! En ja, ik ben stiekem een beetje jaloers op haar figuur, haha.


Hierbij een shoplog van haar die ik heel erg leuk vind! Echt een aanrader om te kijken op haar kanaal. 

Favoriete serie - 4 handen op 1 buik


Ja, ik vind dit echt een geweldige serie! Een jaar terug ongeveer is dit begonnen, en nog steeds bekijk ik elke aflevering. Ik kan mezelf herkennen, omdat ik zelf ook nog best wel jong ben. Ik vind het een spannend serie, maar ook weer leuk! Ik denk dat de meesten dit programma niet heel goed kennen. Elke aflevering gaat over een tienermoeder tussen de 16 en de 20 jaar, die hulp krijgen van een BN'er tijdens en na hun zwangerschap. Echt een goede serie!

Favoriete kledingstuk - Legergroene Haltertop Een beetje koud misschien, maar opzich kan je dit leuk dragen met een zwart vestje erover. En in de zomer kan je dit het beste dragen met een spijkerbroek met omgeslagen pijpen en witte gympen! Toen deze haltertop in de 'mode' kwam, vond ik hem een beetje apart, want ja, wat moet je er overheen dragen? 

En nu, ben ik echt in love met deze haltertop. Ik kon niet kiezen tussen deze legergroene en een witte met blauwe strepen, dus ik heb ze alle twee meegenomen! Ik heb 'm weg bij Imprezz Fashion! 

Favoriete Mascara - Essence Plump No Clump!Ik heb deze mascara inmiddels al voor de 2e keer opnieuw gekocht! Ik vind 'm echt zo fijn werken. Hij geeft mijn wimpers de volume die ze nodig hebben, en het geeft een goede zwarte pigmentatie af. 

Favoriete nagellak - Essie & Essence 

Ik draag het liefst de meest donkere kleuren nagellak in de winter. Dat vind ik echt tof om te dragen. Ik draag bijvoorbeeld niet graag lichtroze in de winter, liever in de zomer! De kleuren die ik op dit moment veel draag geven zo'n fijn warm gevoel! I love it! 

Essence I love Nudes in 07 hope for love - Essie in take it outside - Essence in 113 do you speak love?

Wat is jouw favoriet nagelkleurtje in de winter? 

Dan was dit mijn vijf favorieten van dit moment alweer! See ya tomorrow! 

Love,

Fardau. 

1 opmerking:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x