Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

10 beauty trends in 2016!


Bij elk nieuw jaar horen ofcourse nieuwe trends! Waar het afgelopen 2015 allemaal draaide, is om de Kylie Jenner lippen, contouren, felle kleuren op je lippen.


Er staan een hele boel veranderingen voor de deur in 2016! En ik moet toegeven, i like it! 


1. Natuurlijke lipvorm.

Weg jij, Kylie Jenner lippen! In 2016 is het helemaal hip m het te doen met je eigen lippen. En ja, natuurlijk mag je ze nog omlijnen, maar over je lip heen tekenen is echt uit de tijd in 2016.


2. Glitter op de oogleden.

Tsja, deze trend uit 2016 dit jaar draag ik eigenlijk ieder jaar wel. Al is het niet voor kerst dan is het wel feestelijk voor een feestje.


3. De lange bob.

Deze trend was er al een beetje in 2015, maar gaat het in 2016 nog beter maken!


4. Matte lippen in natuurlijke, klassieke kleuren.

Doei naar de knal paarse, zwarte en fantastische blauwe lipsticks. Vorig jaar in 2015 konden we lekker experimenteren met gekke kleurtjes, maar in 2016 pakken we dit anders aan! We go back to basic. 


5. Boy brows!

In 2015 maakten we alweer kennis met dikkere, vollere wenkbrauwen. Wel, werden de wenkbrauwen gepolijst met concealer en ontzettend strak aangezet. Nu mogen ze nog steeds dik zijn, maar wel rommelig! 


6. Subtiele smokey eyes.

Yeay! De smokey eyes zijn back en zeker weten hot! Maar, let op, hou het subtiel dit jaar. De smokey eyes van 2016 zijn een beetje rommelig, alsof je er weinig moeite voor hebt gedaan. En dat is ook de bedoeling! 


7. Natuurlijke glans.

Bye too much contour! Vanaf nu hoeven we niet meer te contouren. De natuurlijke glans van binnenuit met een klein beetje hulp van een neutrale highlighter is voldoende. 


8. Natuurlijke nagelvorm.

Ook wat betreft de nagels mag het allemaal wat minder. Je nagels mogen nu wat zachter van vorm zijn, of je ze nu lang of kort hebt maakt niet uit!


9. Grote haaraccessoires.

Bloemen en diamanten, glitters overal! Alleen voor feestjes en bruiloften? In 2016 zeker niet! Sterker nog, als je grote bloemen en/of diamanten in je haar draagt ben je helemaal hot!


10. Scheiding met glitter. 

Zoals ik al eerder in deze blogpost zei, glitters is back! En nu gestoorder dan ooit, het is namelijk helemaal in om je scheiding te voorzien van een dikke laag met glitter. Pak je broers gel, en de glitters van je kleine zusje, en zet die scheiding maar lekker strak aan! Niet zo geschikt voor naar school misschien, maar ik kan me voorstellen dat je het naar een feestje wilt dragen!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik ontzettend positief ben over de trends van dit jaar. Kom maar door met die natuurlijke lipvorm en matte lippen!

Welke trend(s) zie jij wel zitten?

-----------------------------------------------

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x