Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Mijn Favorieten van de afgelopen tijd #Mei' & Juni.

Hee!

Vandaag ga ik jullie laten zien wat mijn favorieten zijn van de afgelopen tijd! Met 'De afgelopen tijd' bedoel ik, 2 en een halve maand :). Als je benieuwd bent, lees dan zeker even mee! Btw, sorry voor de hele slechte belichting, ik kan er niks aan doen, want het regent bij mij bijna de hele dag, dusja!Ik ga ze 1 voor 1 af, en veel plezier met lezen!! 


Als eerste een parfum! Dit luchtje kocht ik laatst nog, het is 'GIRLFRIEND' van Justin Bieber! Ik wilde 'm al ontzettend lang hebben, maar ik vond hem maar steeds te duur.. Maar wow.. wat ruikt deze lekker zeg! En leuke verpakking hé?


Deze Nail Polish Remover kocht ik laatst nog in een andere stad voor €2,50! En sindsdien ben ik helemaal fan! Hij doet het zo ontzettend goed, hij haalt mijn nagellak eraf, helemaal! Alle randjes erop en eraan. Echt een aanrader!


Andrélon, het fijnste merk shampoo voor mijn haar! Ik heb dat best hard nodig, ik heb heel snel ontzettend vet haar, en mijn haar is zó ontzettend dik! En van deze shampoo ben ik écht fan! Hij doet gewoon iets ontzettend goeds met mij haar, echt een favoriet die ik ZEKER opnieuw zou kopen :).


Dan dit supermooie nagellakje! De kleur, en het is mijn favoriete merk, ja idd haha! Ik vind het gewoon echt een supermooi zomerkleurtje <'3.


De laatste tijd is mijn haar ontzettend snel vet.. Daarom is droogshampoo IDEAAL! Batiste is gewoon een ontzettend fijn merk. Hier een link hoe je het kunt gebruiken: http://www.beautygloss.nl/2012/08/03/filmpje-droogshampoo-gebruiken/ 

Dit waren mijn favorieten alweer!
Bedankt voor het lezen en het volgen van mijn blog !
Ik zie jullie snel weer!
Byee, 
Veel liefs, Xxx Demi!


2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x