Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Last read books. #1


Het is zomervakantie! Dat betekent dat je een paar goede boeken mee kunt nemen om lekker te lezen in de warmte! Vandaag heb ik een boek waar ik mijn mening over geef.
Bangkok Boy - Carry Slee

"De negentienjarige Bo heeft een relaxed leven. Ze studeert Nederlands in Amsterdam (maar niet al te fanatiek), heeft een knappe vriend (de kunstzinnige Joep) en kan het goed vinden met haar kamergenote Anouk (met wie ze ook veel ruzie maakt). Niks aan de hand dus. Totdat Joep haar ineens dumpt. Bo blijft gekwetst en boos achter, maar niet voor lang. Aangespoord door Anouk gaat ze Joep zoeken om hem te confronteren met die ene dringende vraag: waarom? Tot Bo's verbazing blijkt Joep spoorloos verdwenen. Niemand weet waar hij is, zelfs zijn beste vriend niet. Het enige teken van leven is een kaart uit Bangkok, die Joep naar zijn adoptieouders heeft gestuurd. Is hij op zoek naar zijn roots? Of heeft hij jarenlang met een knappe Thaise gechat en wil hij haar nu in het echt ontmoeten? Vastberaden dit tot op de bodem uit te zoeken, reizen Bo en Anouk hem achterna. Ze raken verzeild in een avontuur met verstrekkende gevolgen."

Ik heb dit boek zien liggen in de bibliotheek, iets waar ik regelmatig zo 1 keer in de 2 weken kom. Ik heb deze meer dan 1 keer gelezen, omdat hij zo ontzettend leuk blijft! Het boek begint met Joep die Bo dumpt. Het is gewoon echt een spannend boek over liefde en vriendschap. Daarom vind ik het boek super! Er zit echt spanning in en daarom wil je het boek in 1 ruk uitlezen. 

----------------------------------------------------------------------------------

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x