Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

MAC Lipstick Replica - Diva | Miniinthebox


Lipstick is een product die ik kan blijven kopen!Elke keer als ik een nieuwe collectie op webshops zie, of nieuwe kleuren in de winkels zie liggen, weet ik voor mezelf wel altijd een reden te bedenken waarom dit kleurtje toch anders is dan de andere lipsticks die ik heb. Ik was dus ook erg enthousiast toen ik deze MAC Lipstick zag op Miniinthebox. Ik had deze nog nooit eerder gezien, dus ik bestelde 'm vanuit China.


Deze MAC Replica Lipstick, bestaat uit maar liefst 12 kleuren! Waarvan ik voor deze heb gekozen, nummer 10 - Diva. De verkoper verkoopt allerlei verschillende kleuren, waardoor er voor iedereen wel een mooi kleurtje bij moet zitten. De prijs van deze MAC Replica is €5,87. Als je een originele MAC lipstick koopt, betaal je er €19,90 voor. Een stuk duurder dan dit product.De kleur die ik bestelde, is een donkerrode tint met een matte finish. Ik heb de originele MAC Diva al heel veel voorbij zien komen, en ik ben er verliefd op!

De verpakking van deze lipstick vind ik heel mooi! Hij ziet er luxe uit.


Het aanbrengen ging wat stroef, ik heb vaak de lipstick over mijn huid moeten swatchen voordat je echt goede pigmentatie ziet.

Hierboven zie je de kleur Diva, een mooie donkere kleur die zeker opvalt op je lippen. Maar ook weer niet té opvallend. Ik vind 'm heel erg mooi, en draag 'm straks heel vaak in de herfst denk ik!


De lipstick voelt lekker romig aan, en maakt mijn lippen totaal niet droog. Zoals je wel vaak hebt, met lipsticks met een matte finish.

Ik ben echt tevreden over deze Replica van MAC. En wil eigenlijk misschien nog wel een kleurtje aanschaffen.

Je kunt deze MAC Replica Lipsticks kopen bij Miniinthebox voor een prijs van €5,87. 

Liefs,
Fardau

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x