Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Dit zijn de haartrends van 2016...


Nu de feestdagen als de dag van gisteren voelen, maar 't al bijna zo'n maand geleden is, en nu we pas echt in hartje winter zitten. Nu we alleen nog maar leven in warme truien, laagjes kleding en alleen nog maar warme chocolademelk drinken..Nu alles om ons heen verandert wordt het ook weer eens tijd om ons uiterlijk te veranderen en ons misschien wel een nieuwe coupe te laten brengen! Wacht niet langer en kijk snel mee! Ik heb dé haar trends van 2016 op een rijtje gezet!

1. Afgelopen seizoen was hij daar ineens: de 70's trend! Sindsdien is de trend niet meer te denken uit onze gedachten. Het is dan ook vanzelfsprekend, dat deze trend, naast kleding, ook op andere manieren te zien is! Maak nu je seventies look compleet door een pony te laten knippen! En yeay! Ik heb gelukkig al een pony van mijzelf.

2. 2015 Was het jaar van het 'hipsterknotje.' Het knotje leidt een eigen leven, en het hoeft ook absoluut niet perfect te zitten. Nu is het tijd voor zijn opvolger! In 2016 zwaaien we het knotje uit en kiezen we voor een andere versie. Draag deze trend door je lokken messy vast te zetten met een aantal schuifspeldjes. Op deze manier heb je toch je haar uit je gezicht!


3. Een hele grote trend in 2016 is natuurlijk de wel bekende coltrui! Qua fashion trend is de coltrui deze winter niet meer weg te denken. Wil jij je look helemaal afmaken? Kies er dan voor om je haar casual in je coltrui te stoppen!

4. Ook de eenvoudige knot doorloopt dit seizoen een verandering. In 2016 hoeft de knot namelijk niet meer netjes te worden vastgebonden. Knoop de knot messy en draag 'm wild zonder er veel bij na te denken!


5. Niet alleen de pony is in 2016 geïnspireerd op de 70's trend, ook het touperen is weer terug van weggeweest! Pak flink uit met je haar, hoe meer volume, hoe beter!

6. In 2016 zien we de staart vooral laag verschijnen. Kies ervoor om de staart strak naar achteren te dragen.

7. Dé haarkleur die we in 2016 veel spotten is 'bronde.' Zoals de naam al doet vermoeden, is bronde de kleur tussen blond en bruin.


Wat vind jij van de haar trends? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x