Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

LE Catrice: Rough Luxury


Een combinatie van kleuren en structuren is deze nieuwste LE van Catrice! LE 'Rough Luxury' by Catrice. Van begin februari tot begin maart 2016!


De LE bied koele grijze tinten en smokey eyes gecombineerd met zachte lippen in nude kleuren. Soft Baked Eyeshadow - €4,89. 

Twee oogschaduwpaletten met elk drie perfect op elkaar afgestemde oogschaduws. 1 van de kleurencombinaties bevat zachte tinten in roze en bruin voor een subtiele oog look naar bijvoorbeeld school of je werk. Het andere oogschaduwpalette is ideaal voor smokey eyes, 2 grijze tinten en een lichte basistint creëren een smokey eyes look voor bijvoorbeeld een feestje. 

Verkrijgbaar in C01 Rough Elegance en CO2 Artic Shadows. 


Lip colour - €3,99. 

Nude lipsticks vs. felle lipsticks! Nude en kersenrood zijn de kleuren dit keer in de LE van Catrice. De romige textuur voelt prettig op de lippen. 

Verkrijgbaar in: CO1 Natural Nude en CO2 Rustic Red. 


Lip oil - €3,59.

Lippen kunnen erg gevoelig worden door de koude winter temperaturen. Deze Lip Oil is verrijkt met amandelolie en shea butter om de lippen goed te voeden en zacht te houden. 

Verkrijgbaar in CO1 Cozy Cashmere. 


Blush - €3,99.

Deze blush met een mooie kleurverloop en een uniek reliëf is een absoluut mooi product die je niet mag missen uit deze LE! 

Verkrijgbaar in CO1 Aurora Polaris. Nagellak - €2,89. 

En ja, weer komen die kleuren hierin terug. Nude, kersenrood en een koele grijstint. Deze nagellakjes bieden veelzijdige kleur en vooral veel pigment. Een must voor stijlvolle nagels deze winter! 

Verkrijgbaar in CO1 Natural Nude, CO2 Rustic Red, CO3 Call Of The Wild en CO4 Arctic Shadows. 


Frosted Matt Top Coat - €2,99.

Deze glanzende top coat zorgt voor een prachtige, ijzige nagel look. Breng de top coat over de gekleurde nagellak voor een matt effect met een subtiele glans! Laat je hart smelten...

Verkrijgbaar in CO1 Frozen Flows. 


Mooie LE van Catrice. Eigenlijk spreken alleen de lipsticks mij aan haha! Wat vind jij van deze collectie?

'Rough Luxury' LE by Catrice is verkrijgbaar vanaf begin februari tot begin maart 2016 bij Kruidvat en Trekpleister! 

Veel liefs! 

-----------------

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x