Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Essence LE November 2015 - EXTRA -


Het duurt nog even voor we in november zitten, maar de tijd gaat zo hard dat je het bijna niet eens in de gaten hebt! Toch wil ik jullie alvast een preview laten zien van de nieuwe Essence LE die in november naar Nederland komt.Blijer kan Essence me nu niet maken, want deze keer zitten er helemaal géén oogschaduws of mooie blushes in, maar ook geen nagellak of lipsticks. "Maar wat zit er dan wel in?" Kwasten! De volledige ''Make Me Pretty" LE bestaat uit kwasten. Ben jij ook, net zoals mij, benieuwd naar wat je in november te wachten staat? Kijk dan gauw mee!


Eyeshadow blender brush - €1,99

De eyeshadow blender brush met kleine haartjes is het ideale hulpje voor het blenden van oogschaduw. Met een paar gecontroleerde bewegingen heb je al een supermooie finish. 


Precise eyeshadow brush - €1,89.

De ronde vorm van de zachte haartjes maken het gemakkelijk om nauwkeurig oogschaduw aan te brengen. Perfect om gedetailleerd te werken. 

Deze lijkt me perfect voor highlighter op het wenkbrauwbot of in je ooghoek!


Multi use eyeshadow brush - €2,99.

Woehoe! Iets speciaals! De multi use oogschaduwkwast is de ultieme ''musthave'' van deze Essence LE. De praktische tool combineert 3 verschillende oogschaduwkwasten in 1. Een gehoekt kwastje, een sponsapplicator en een fijne arcadeboog kwast. 

Wel vind ik het een beetje jammer van die sponsapplicator die ze erbij hebben gedaan. Ik zou het niet snel gebruiken..


Eyebrow comb - €2,59.

Een wenkbrauw penseel! De wenkbrauw kam met twee uiteinden is het optimale gereedschap voor het perfect maken van je wenkbrauwen. Met het ene uiteinde breng je gemakkelijk en precies je wenkbrauw poeder aan om je wenkbrauwen vorm te geven. Terwijl je het andere uiteinde gebruikt voor het kammen van je enkbrauwhaartjes.

Lip brush - €1,89.

Mooie lippen! Vind je het lastig om een perfecte lipstick te creëren? Dat is nu verleden tijd met deze lip brush van Essence! 


Concealer brush - €1,99.

De ronde kwast is een ware expert met het gemakkelijk blenden van concealer. Geen donkere kringen meer onder je ogen of ongewenste pukkeltjes! 


Powder & highlighter brush - €3,39.

Yes! Een highlighter brush! Met de uitgewaaierde, superzachte haartjes en de speciale vorm van deze kwast breng je heel soepel losse of compacte poeders aan. De kwast maakt het blenden van poeder en highlighter gemakkelijk. 


Blush brush - €2,99.

Gaaf kleurtje! De blush brush met een speciale schuine kop en zachte haartjes past zich aan aan de contouren van de jukbeenden voor het bijzonder simpel aanbrengen van blush. 


Bronzer brush - €3,39.

Zomer.... Een perfect moment om je gezicht te contouren met deze bronzerkwast. 

Waar kijk jij naar uit?

--------------------------

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x