Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Tag: Ik als blogger


Een paar weken terug zag ik deze leuke tag voorbij komen op een paar andere blogs. Ik was sowieso van plan om nog vandaag een tag online te gooien..Dus dit kwam mooi uit! Deze tag bevat verschillende vragen over bloggen. Lees je mee?

1. Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
Ik haal inspiratie uit momenten uit mijn leven, andere blogs, producten die ik gebruik/opnieuw koop, webshops..

2. Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
Ik eet meestal niks, zo kan ik mij niet goed concentreren, ik eet liever iets achter mijn laptop als ik een filmpje op YouTube kijk. Af en toe drink ik een glas met Roosvicee, en ja, dat vind ik echt heerlijk, haha. Maar het liefst heb ik mijn beide handen vrij tijdens het bloggen, en dat ik in 1 keer door kan gaan met mijn artikel, zonder gestoord te worden..

3. Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
Ik heb dat nog nooit gedaan eerlijk gezegd..

4. Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
Dat je je dromen moet volgen, en in mijn geval was dat echt een succesvolle blog beginnen. Ik trok niks aan van de mening van anderen, of de mensen om mij heen. In het begin blogde ik anoniem, toen wisten nog niet heel veel mensen in mijn omgeving dat ik blogde.. Toen kon je ook nergens op mijn blog een foto van mezelf vinden en hield ik mijn naam geheim omdat ik bang was voor de reacties van anderen.. Inmiddels zijn er heel veel mensen in mijn omgeving die weten dat ik blog, en ik heb er eigenlijk bijna tot nooit negatieve reacties op gehad. Dat heeft me geleerd om door te gaan, iets te doen wat ik heel leuk vind.

5. Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
Eigenlijk op elk moment als ik heel veel inspiratie en motivatie heb om een mooi artikel te maken. Wegens school, sport en stage heb ik niet altijd tijd om een uitgebreid artikel te maken, dus wanneer ik er veel tijd voor heb, is dat het juiste moment voor mij. Welk dagdeel 't is maakt me niet uit!

6. Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
Ik zou graag nog meer bezoekers en volgers willen krijgen. En ik wil een eigen domein, dat is mijn grootste wens op dit moment. Maar ik zou ook graag een keer samenwerkingen willen doen in de toekomst, maar zo ver is het nog lang niet..

7. Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Dat gebeurt wel eens ja, dan vraag ik me af of jullie de foto's van de/het product(en) wel mooi genoeg vinden.

8. Heb jij veel contact met collega bloggers?
Niet echt, ik heb sowieso helemaal geen mensen in mijn omgeving die een eigen YouTube kanaal hebben of bloggen. Ik laat af en toe een reactie achter op een artikel van een andere blogger, maar daar blijft het dan ook bij.

9. Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen?
Ik denk niet dat mensen graag bloggen met de tv aan. Muziek staat daarin tegen wel vaak op als ik aan het bloggen ben. Soms staat er een rustig nummer is, als ik veel concentratie nodig heb, maar ook vaak mijn favoriete playlists op spotify.

10. Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
Op maandag, donderdag, en in het weekend!

11. Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Omdat het leuk is, en om je creativiteit kwijt te kunnen, voor de interactie met veel andere bloggers, om te leren plannen, om zo ontzettend veel leuke redenen! Maar je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt. Ik blog graag, dit omdat ik het fijn vind om mijn creativiteit van fotograferen en schrijven graag wil kunnen delen met anderen.

Liefs,
x Fardau 

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x