Volg me via bloglovin!

Follow

Search This Blog

Mijn favoriete foundation en lipstick van dit moment


Voor de lente en de zomer heb ik echt een perfecte foundation gevonden! Ik heb een lichte huid, en daarom is het vaak moeilijk om een goede foundation te vinden..



Ik heb een foundation gevonden die mijn huid genoeg dekking geeft die ik nodig heb, low-budget is, en heel handig in gebruik met een drukfunctie. Daarnaast heb ik ook nog een lipstick die ik op dit moment veel gebruik, vandaag laat ik deze twee favorieten van mij aan jullie zien.





De foundation is van het merk Rimmel London. Ik kocht dit product een hele tijd terug in de aanbieding bij de DA drogist, om destijds een keertje te proberen. Er was toen een leuke actie, volgens mij betaalde ik toen €6,- ipv €12,99,- voor deze foundation. Ik vond dit een mooi bedrag en kon het niet laten om hem te laten liggen, en wat ben ik nu dankbaar dat ik 'm toch heb meegenomen, want ik ben echt verliefd op deze foundation!






Mijn favoriete lipstick op dit moment is van het merk Essence. Ik kocht dit product volgens mij heel veel maanden terug, bij het Kruidvat. Ik heb al veel lipsticks van Essence, maar ik kan het dan toch niet laten om een mooie weer mee te nemen. Op de bovenste swatch heb ik de lipstick creamy aangebracht, en op de onderste swatch heb ik er matte poeder overheen gedaan. Op die manier draag ik de lipstick het vaakst!



Hier draag ik de lipstick van Essence. Daarnaast heb ik een hele droge huid zoals jullie zien.. Ik weet niet goed wat ik hieraan kan doen, als je het weet, let me know in de comments! 

Twee heerlijke producten die ik nu al een paar maanden met heel veel liefde elke dag gebruik. Perfecte foundation in combinatie met mijn witte matte poeder van Essence! Ik ben dik tevreden!

Gebruik jij veel Rimmel London of Essence producten? 


----------------

1 opmerking:

  1. Ik vind die lipstick heel mooi! Ben sowieso altijd wel van dat soort kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! x